Нека намерим най-тънките цени.
hricava - специалист
Пени приключи, но от сайта им става ясно че отдават търговски площи със стелажи, без, абе кой как иска. Тук в моя град има интерес от търговец от друг град да наеме целия магазин. Интерес имаше от Алди и се стигна само до запитвания от немските оказа се 2 централи на Алди и всичко се затиши..
stan73 - майстор
То е ясно, че нещата в страната с Пени приключиха за съжаление.
За Алди не ми стана ясно какво имаш предвид, какво като са 2 централи ? Те и в Германия нещата са разделени на 2 вериги на двамата братя. И при Лидл и Кауфланд разделението е на двете дъщери на хер Шварц (Шварц Груп).
gogyto - специалист
Я да попитам тези дремели на Парксайд дето ги продават от време на време дали могат да режат злато ( става въпрос за златен пръстен) че ми трябва да направя един фин сряз на един такъв пръстен??
mitko64 - майстор
Синът ми реже компютърни кутии- разни отвори за вентилатори, но със 160 ватовия модел. Ползва карбофлексови дискчета с оплетка. За злато не знам кое е подходящо- има и циркулярче и без оплетка карбофлексови и керамични, но лесно с пръскат и се бачка задължително с очила.
fore - майстор
Мисля че Алди няма да дойдат тук. Просто сме много малък и неплатежоспособен пазар дори за тези тънкинджос магазини, за да се появи втора верига от сорта на Лидл.

Както видяхме, след появяването на Кауфланд, Била се чуди от къде и е дошло, Пикадили замина и Карфур е на път.

Лидл баце- Нутелата им е Фашистка :mrgreen: и тая от кило дето я опатках и сегашната от 500. Билската е Полска както каза Дърваря, но е със същият вкус и я поприключвам вече. :mrgreen:
Лидл е човекъ ! :mrgreen:
stan73 - майстор
Един от продавачите в Практикер преди да си купя моят дремелоподобен Аинхел (докато проучвах), ми каза, че с неговият дремелоподобен Скил е срязал тръби за парно (от старите, яките) с тези по-големите дискчета, армираните (отишли му към 2 диска, но нямал ъглошлайф и решил да опита така и успял), за които спомена по-горе колегата Митко. И аз съм рязал няколко неща с моят, добре се справя (освен с полиамид (голяма мъка е обработката му)).
По памет (че скоро не ми се е налагало да го ползвам) - беше 135 вата...
stan73 - майстор
fore написа:
...
Лидл баце- Нутелата им е Фашистка :mrgreen: и тая от кило дето я опатках и сегашната от 500. Билската е Полска както каза Дърваря, но е със същият вкус и я поприключвам вече. :mrgreen:
Лидл е човекъ ! :mrgreen:
И аз купих от новото промо в Лидл, нутелата им от 500 грама (също е от "преки наследници на Хитлаа" :) ). Снощи я разпечатах. И аз я намирам за мнооого качествена. Напомня ми за едно време, за един подобен течен щоколад от Кореком на Липтън (с който тогава се сдобихме доста трудно). Беше вероятно едно от най-готините неща, които бях ял тогава.
fore - майстор
Ово е добро ! :lol:

Е това вече си е класика- с дремел тръби си е подвиг. :)

Какви са тия задържани съобщения дето не мога да ги освободя в пощата ми ? Това след последният Ъпдейт на Форума.
jekasus - майстор
fore написа:
Какви са тия задържани съобщения дето не мога да ги освободя в пощата ми ?
Изтрий излишните съобщения и пусни новите, преминал си максимума на ЛС...
fore - майстор
Ясно

Прави се нова папка и се наливат в нея от настройките.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: