От мобилни телефони до цифрови камери
gogo7777 - майстор
Шегаджия е profesionalist_wood :)
profesionalist_wood - майстор
Отивай в Италия да се цивилизоваш,тук са изостанали. Това че са учили гимназия не им пречи да направят Италия шеста индустриална сила в света. Един в семейството е достатъчно да работи и да се издържат. Всичко италианско за износ е качествено и правят луксозни изделия. Мърлячи са,да. Но това няма никакво значение
stan73 - майстор
Чак щеста сила не са. Но признавам, че ги бива много в еденье, пиенье, (ей тез 3 неща ;) ) и всичко свързано с арт (музика, живопис, дизайн и т.н.). Освен това са доста топли и емоционални (почти като нас (имам предвид не са студени например като немските народи (въпреки, че тях ги уважавам много), а и не са гадини като французите).
hidrazin - майстор
profesionalist_wood написа:
Отивай в Италия да се цивилизоваш,тук са изостанали...
Аааа... айде нема нужда. Ей тук се наслушах на глупости.
ей тук
В цялата сграда работеха само трима инженера. Останалото - солташ..ак.
Ша съ купува комуникационно оборудване. Всичкото добре.
Само дето не знаели с какви антени работи щото не ги произвеждали те. :prayer:
:partyman:
hidrazin написа:
Отивай в Италия да се цивилизоваш,тук са изостанали...
Аааа... айде нема нужда. Ей тук се наслушах на глупости.
ей тук
В цялата сграда работеха само трима инженера. Останалото - солташ..ак.
Ша съ купува комуникационно оборудване. Всичкото добре.
Само дето не знаели с какви антени работи щото не ги произвеждали те. :prayer:
Не става дума за електроника да се цивилизоваш....а за общи неща ,спокоен живот и такива неща.
Имам френд италианец които е живял 40 години в САЩ,беше се върнал в Италия и къщата му беше непокътната,дори бидоните в двора не бяха пипани...а направо изгнили,гаража с инструменти цял. А тук в БГ само за няколко месеца ще я опоскат хаитяните барабар с керемидите. Много са лоши карабинерите все зли и сърдити.
Италианците по принцип са масово невежи и наивен народ. Ама да те шикалкави го бива италианеца. Те не се интересуват от собствената си история и за тях историческите сгради са просто развалини....Но с италианец не се спори.
hidrazin - майстор
...Не става дума за електроника да се цивилизоваш....а за общи неща ,спокоен живот и такива неща....
Чакай сега, нали говорехме за едни жици в двора дето не се правят така?
За останалото - изпил съм няколко кила ракия в южна Италия. :-D
Всеки път казват - "да не забравиш да донесеш ракия".
Ама ти там ли беше? Явно окръга вече знае за теб кога си влезнал и кога си заминал. Безжичния им телеграф работи безотказно за чужденците. В кой град беше?
Еми да ти кажа според мен не е правилно,но щом го правят....има защо :)
Във всяка държава хората мислят различно

Тема "Наелектризиране на част от корпуса на телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: