Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
subzero - специалист
интересува ме с какво ще ме посъветвате да си направя тавана на банята показан на снимката по отдолу понеже както се вижда има разделение което неможе да се махне понеже е носещо!интересува ме може ли да се направи с гипсокартон като е в банята или дайте идея!благодаря предварително

Прикачен файл

DSC0058912.JPG
това е тавана на банята
DSC0058912.JPG (99.97 KиБ) Видяна 3875 пъти

Прикачен файл

DSC005901.JPG
това е тавана на банята
DSC005901.JPG (101.94 KиБ) Видяна 3875 пъти
tokuro40 - специалист
естествено че с гипскартон , така ще е най-добре :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
subzero - специалист
но преградата която се вижда е около 25 см и с мн ще падне надолу тавана а и няма ли да потъмнее или да се огъне нещо гипсокартона от влагата?все пак е мокро помещение
MIRRO - напреднал
Ако не те бърка височината чак толкова след като проключиш с банята можеш да го скриеш и с окачен таван.Успех
subzero - специалист
други мнения няма ли???
направи куфар и две таванчета
Matchless - специалист
Вземи влагоустоичив(зелен) гипскартон.Разликата в цената в сравнение с обикновенния е много малка.Колкото до трегера-колегата е прав-две таванчета и трегера да се облече отделно с гипскартон.Няма проблеми,има само потенциални възможности!Аз бих облякъл трегера с гипскартон и бих го направил с скрито осветление.Не само ,че ще се скрие трегера,но и ще е ефектно дори.

Тема "дайте съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: