Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Nini - напреднал
На метри от финалната права сме :wink: Малко снимки преди и сега.

Прикачен файл

DSC00051.JPG
DSC00051.JPG (17.36 KиБ) Видяна 9785 пъти

Прикачен файл

DSC00048.JPG
DSC00048.JPG (16.41 KиБ) Видяна 9785 пъти

Прикачен файл

DSC00052.JPG
DSC00052.JPG (12.94 KиБ) Видяна 9785 пъти

Прикачен файл

DSC00066.JPG
DSC00066.JPG (17.76 KиБ) Видяна 9785 пъти

Прикачен файл

DSC00067.JPG
DSC00067.JPG (16.95 KиБ) Видяна 9785 пъти
Nini - напреднал
Къде ли сгреших та ми излизат снимките в обратен ред :?

Прикачен файл

DSC00092.JPG
DSC00092.JPG (20.62 KиБ) Видяна 9776 пъти

Прикачен файл

DSC00090.JPG
DSC00090.JPG (11.66 KиБ) Видяна 9776 пъти
kari - напреднал
Браво, най-вече в избора на плочки.
Аз съм си купила същите, но само червени 40/40 ,за капак имам и същата кафе машина. :wink:
anmoll - специалист
Никаде не си сгрешила,просто първа излиза последно избраната снимка. Иначе кухнята ти е хубава- честито,ползувайте я със здраве. :)
ribnikolaevi - майстор
За пръв път ще критикувам тук и се надявам да не ми се сърдиш. Много "лъскав" ремонт. Изглежда страхотно, но ....
Какво сте получили от него. Доколкото видях - това е една панелна кухня. Мнооого мъничка. Или ще готвиш сама докато мъжът ти гледа формулата /а кога ще общувате при днешния напрегнат живот/, или ще седите заедно в тясното помещение, съзерцавайки показания телевизор. Тук има семейно общуване, но няма удобство и функционалност. Има и трети вариант - тази кухня не е за реално ползване , а за показване на приятели, които да цъкат с език. Т.е., ти няма да си сама в нея, нито пък мъжът ти ще гледа този телевизор.
Това което искам да кажа е, че трябва да се търси функционалност преди всичко. Колкото и странно да звучи панелките също подлежат на преустройства. Е, да, не е лесно, вероятно трудно ще намериш и компетентен човек, който да ти каже какво точно може да се бутне в една панелка. Но повярвай ми, подлежат!
И след като преустроиш функциите на помещенията, тогава идват инсталациите /убеден съм че вашите са както трябва/, плочките и ...финалната права - мебелите.
Нямам нищо против теб лично, просто ползвам поста ти за да изразя мнението си. Обръщайте внимание на фунционалността преди всичко. Нали после ще живеем в това, което ремонтираме. Имам и светлия пример на моите родители. Те също живеят в една панелка. И си сядат в тясната кухничка, ако мине някой да пият по ракия, той е поканен на масата в същата кухничка, както и следващия. Въобще живота на семейството се завърта покрай тази тясна стая. Ако пък решат да вечерят в хола, тогава е едно пренасяне на манджи, прибори и т.н. Не одобрявам това и мисля че всеки трябва да се замисли по този въпрос ...
Но при вас вече е късно за това. Мога само да те поздравя за това нестандартно решение - имам предвид с плочките. Харесвам хората, коита имат идеи и смеят да ги реализират.
Ако пък си ми ядосана, може да видиш моята тема и да ме подхванеш там ... :lol: темата е "Бутнах панелите! Ами сега?"
IJAN - специалист
Плочките много ми харесаха.Бихте ли ми казали откъде може да се купят такива.Иначе кухнята е станала перфектно.
Nini - напреднал
Благодаря на всички които са изказали мнение,но ще обърна :wink: специално внимание на ribnikolaevi.
Да ти кажа честно,че нещо не ти схващам критиката.Първо-какво толко лъскаво намери в тази кухня,освен,ако нямаш предвид в буквалния смисъл гланца на плочките?Цената на самата кухня не е никък лъскава-700лв.И това за липсата на функционалност въобще не е вярно.Печка,хладилник,фризер и микровълнова са на терасата която е много добре усвоена,а това помещение ни удовлетворява.Е,ако беше по голяма...........нямаше да се откажа,но.......колкото-толкова.
kari - напреднал
IJAN написа:
Плочките много ми харесаха.Бихте ли ми казали откъде може да се купят такива.Иначе кухнята е станала перфектно.
Моите ги взех от тук: www.skv.bg ,само да спомена, че са доста скъпи а и не винаги ги има в наличност,още чакам доставка за черни /40/40 цена 203лв.кв.м/, ако имаш възможност изчакаи до "Стройко", тогава има 7% намаление /което си е цифра/.
Дано съм ти помогнала :wink:
pipbel - майстор
Моите ги взех от тук: www.skv.bg ,само да спомена, че са доста скъпи а и не винаги ги има в наличност,още чакам доставка за черни /40/40 цена 203лв.кв.м/
Абе вий нормални ли сте бе хора ??? :?

200лв мога да дам без проблем в ресторант след като сам си изкарал както трябва - ама за м2 плочки - НИКОГА
kari - напреднал
Че съм луда глава така е, ама да ги дам пък за кръчма, то и ти не си по таврас :lol:
А и плочките 10 год. ще ги гледам /няма да къртя всеки ден я/.Поне с кеф ще си ги гледкам. :prost:

Тема "Кухня-ремонтче :-)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: