Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
prascho написа:
jekasus написа:
...................
Иначе за паркета, тази седмица ходих в Реджина Мария в Балчик, друг паркетаджия няма да търся, ако ми трябва....
....................
Човеко /както казват по търновски/, бая време разсъждавах по това изречение докато му схвана смисъла. Вярно, че в запетайки се затваря самостоятелна част на речта ама това "тази седмица ходих в Реджина Мария в Балчик" няма нищо общо с паркет и казаното в основното изречение. Добре, че погледнах в гугъл каква е тая фирма за паркет у Балчик и видях, че всъщност е спа хотел. Поне има ли ефект от процедурите? :-D Наспа ли се?
Напротив, има много общо с паркет, но не е за аудиторията, а за мен :) :) Пояснение - с Евгени се засякохме на обект в този хотел, на който обект той полага плочки и сие, аз - паркет.
Но пък да се има предвид, че той монтира дървении нейде из руско, така че и аз мога да разчета изречението двусмислено :lol:
Фитилчо - майстор
Пищова за топъл силикон изглежда готян :?
Аз имам Стейнел(жичен), иначе бих се насочил. Полезна джаджа е това.
presar - специалист
A вие успяхте ли да намажете от допълнителните 15% на всичко без гумите в Практикер, аз бях приятно изненадан днес.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
К'во? К'ви 15%? Бирата ми, си бе на нормална цена!!
ESPACE - майстор
Ква бира в Практикер?
kozl - майстор
А къв е тоа практикер в ЛИДЛ :?
fore - майстор
:mrgreen: :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
:mrgreen: :-D
Kasap - специалист
Отнесох пищова - сносен е за парите си.
EDI - майстор
И аз му се каня заради допълнителните дюзи.Понякога ми трябва дълга, и се зоря докато залепя детайлите със сегашния.Моя китаец, дето струваше 3 лева май ще отиде на вилата.Въпроса е дали ще се наканя да ида до магазина. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: