Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
profesionalist_wood
- майстор
40 мнения в "Машинно менгеме"
edemy2001
- специалист
Pgv64 написа:Това за двадесетака ако колегата не го вземе аз го взимам на момента! Само колегата да потвърди, че няма да го вземе!!!!!Нещо такова ли ти трябва? Ако те интересува за двайсетак го имаш без дръжката! Обади ми се на лично или на тел. 0898201756Прикачен файл:Снимка0105.jpg
profesionalist_wood
- майстор
Съжалявам пич. То ми е обещано. Ти ходи си търси друго 

profesionalist_wood
- майстор
[
Така,чак сега се прибрах. Много съм благодарен на Pgv64,моля да бъда извинен от ранобудното посрещане...понеже много бързах за една работа. Не съм се радвал толкова много откакто завърших любимата гимназия.Още в гимназията много работехме с тях та така....
Начи въпреки леките щети по него,то е ясно че е изполвано, ще го ремонтирам и ще скрия дефектите и ще го боядисам и първоначално ще го пратя на песъкоструйка....
след като видях работилницата му,се вдъхнових още повече че има хора занимаващи се с машинарии вкъщи. Това че съм глух,то стана от лекарска грешка
edemy2001
Аз ще открия,защото все обикалям по вторични и закриващи се заводи останали на доизживяване от тошово време...... търсенето ще е много трудно
Pgv64 написа:Нещо такова ли ти трябва? Ако те интересува за двайсетак го имаш без дръжката! Обади ми се на лично или на тел. 0898201756Прикачен файл:Снимка0105.jpg
Така,чак сега се прибрах. Много съм благодарен на Pgv64,моля да бъда извинен от ранобудното посрещане...понеже много бързах за една работа. Не съм се радвал толкова много откакто завърших любимата гимназия.Още в гимназията много работехме с тях та така....
Начи въпреки леките щети по него,то е ясно че е изполвано, ще го ремонтирам и ще скрия дефектите и ще го боядисам и първоначално ще го пратя на песъкоструйка....
след като видях работилницата му,се вдъхнових още повече че има хора занимаващи се с машинарии вкъщи. Това че съм глух,то стана от лекарска грешка
edemy2001
Аз ще открия,защото все обикалям по вторични и закриващи се заводи останали на доизживяване от тошово време...... търсенето ще е много трудно
Pgv64
- специалист
"първоначално ще го пратя на песъкоструйка...."
Ако ще го пращащ на песъкоструйка ,първо го разглоби!В никакъв случай неразглобено!!! Махаш челюстите, под неподвижната трябва да има разцепена шайба. Махаш нея за да изкараш винта. Махаш долните плъзгачи на подвижната челюст и нейната закалена част.На песъкоструйка подложи само повърхностите, които са декоративни и в никой случай леглата на челюстите и паралелите.Защото ще си направиш беля ще ги улуфтиш и край.Винта го избърши е смажи -нищо повече! Успех!
Ако ще го пращащ на песъкоструйка ,първо го разглоби!В никакъв случай неразглобено!!! Махаш челюстите, под неподвижната трябва да има разцепена шайба. Махаш нея за да изкараш винта. Махаш долните плъзгачи на подвижната челюст и нейната закалена част.На песъкоструйка подложи само повърхностите, които са декоративни и в никой случай леглата на челюстите и паралелите.Защото ще си направиш беля ще ги улуфтиш и край.Винта го избърши е смажи -нищо повече! Успех!
Тема "Машинно менгеме" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература