• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

kuger - майстор
Ха не ме карай да се чеша, де не ме сърби :shock: :-D :-D
crez - майстор
Ето ти класическа незимна маратонка, препоръчвам ти да ходиш зимата с нея, виж грайфера.
Прикачен файл:
article_502_6.jpg
article_502_6.jpg (66.69 KиБ) Видяна 1236 пъти
а, това е подметката. Нещо да кажеш за грайфера :lol: :lol: :lol:
Прикачен файл:
article_502_16.jpg
article_502_16.jpg (62.86 KиБ) Видяна 1236 пъти
kuger - майстор
Не съм наред с краката, това, отбелязаното ми създава проблем
Прикачен файл:
article_502_61.JPG
article_502_61.JPG (40.25 KиБ) Видяна 1233 пъти
kozl - майстор
crez написа:
Тъпо сравнение е гумите и обувките.
Като изключиме, модното, топлото и непромокаемото, останалото си е подобно.
Ама как да разберем подметката шъ съ пързаля ли :? Само грайфера не е достатъчен като гаранция против пързалка. А така съм се пързалял с едни алжирски маратонки с пластмасова подметка и то лятото в-у асфалт.........
Та подобно и с гумите. Гледаш има грайфер, шарки разни, цени различни :? Та и при гумите и подметките за мен е важно да имат вид на гума. На сняг грайфера държи, ама на лед мекото на гумата лепи, грайфера одървен не държи. :roll:
Май, май най-определящото си е цената :?
crez - майстор
kozl написа:
crez написа:
Тъпо сравнение е гумите и обувките.
Като изключиме, модното, топлото и непромокаемото, останалото си е подобно.
Ама как да разберем подметката шъ съ пързаля ли :? Само грайфера не е достатъчен като гаранция против пързалка. А така съм се пързалял с едни алжирски маратонки с пластмасова подметка и то лятото в-у асфалт.........
Та подобно и с гумите. Гледаш има грайфер, шарки разни, цени различни :? Та и при гумите и подметките за мен е важно да имат вид на гума. На сняг грайфера държи, ама на лед мекото на гумата лепи, грайфера одървен не държи. :roll:
Май, май най-определящото си е цената :?
+1
kuger - майстор
80те години си купих боти, Румънски. Естествена кожа, високи. Пък една дребна накатка отдолу. Мисля си, с тея ще се трепам зимата. Да, ама не, такова държане на лед не съм усещал.
Вярно за него време 40+ лв. си бяха пари.
Kirilpm - специалист
http://olx.bg/ad/voenni-kubinki-42-ri-n ... 5pu5v.html
Аз ползвам такъв модел зимни гуми,малко по стари но шарката е подобна,с минимална грижа за кожата са вечни,топлят,не пропускат вода,държат на сняг и лед и освен че са малко тежички друг кусур не им намирам.
DundyTheCroc - майстор
https://www.gismeteo.ru/month/3429/
Така като гледам дългосрочната на братушките този уикенд е момента за зимните гуменки.
Иначе за обувките миналата година си взех едни лидълски, добър едър грайфер плюс ситни ламелчета, на леда държаха уникално, ама като гледам са се поизтъркали и тази година няма да е баш така.
crez - майстор
Аз съм имал зимни обувки с подметка от естествен каучук (сега вече не се правят такива, скъп и кът е естествения каучук) без никакъв грайфер(леки вълни), но здраво държаха на лед. Това се покрива с моето твърдение че,колкото повече е той в гумите на автомобила може да няма(както беше преди време) деление на зимни и летни гуми.
DundyTheCroc - майстор
Ей това са предните гуми на Lexus RX450h, изтъркани след протектора, дали имат и 1мм грайфер, кола за минимум 55к лева на старо. На такива самонадеяни идиоти трябва да им режат книжките директно на пътя.

Прикачен файл

IMG_20151118_111716.jpg
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: