Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
150 вероятно поддържа пистолета.По принцип не е от значение, какъв се ползва, освен при конкретна необходимост от високотемпературния.Иначе се случва слепване да се топи в горещ ден, както каза колегата горе.На мен ми се случи на самолет, облечен в черно, да се стопи подсилването на един елемент от опашната плоскост, поради объркана пръчка при летенето.Добре, че елемента беше зашит и с конец. :lol:
kuger - майстор
EDI написа:
150 вероятно поддържа пистолета.По принцип не е от значение, какъв се ползва, освен при конкретна необходимост от високотемпературния.Иначе се случва слепване да се топи в горещ ден, както каза колегата горе.На мен ми се случи на самолет, облечен в черно, да се стопи подсилването на един елемент от опашната плоскост, поради объркана пръчка при летенето.Добре, че елемента беше зашит и с конец. :lol:
EDI,уточнявай, бе човек, за какви самолети става дума :? Докато захапя, си помислих, че самолетите ги лепят със силикон :shock: :shock:
:partyman:
По дяволите /културно псувам, нали/, що не влезе ЛИДЛ и в Карнобат :? , бившето Пени е празно от седмица. Толкова глезотии изтървам, че съм далеч от Бургас. Вече не ми е удобно да моля колеги за услуга :sad: .
EDI - майстор
За авиомодел иде реч. :-D Изтребителите за Сирия ги лепаме с С 200. :lol:
mitko64 - майстор
Ето и най новото от лидъл. де http://www.lidl.de/de/parkside-3-in-1-m ... a1/p207650 . Имат и нови модели прахосмукачка(1400Е2) и оберфреза(В2).
pachosz - специалист
Къде видя оберфрезата, Митак? Аз си купих, и колегата иска такава, ама няма за сега в Лидл.
mitko64 - майстор
На 03.12 я пускат швабите http://www.lidl.de/de/parkside-oberfrae ... ageSize=36 . Вместо с 12 http://www.lidl.de/de/parkside-oberfrae ... a1/p188009 , сега е само със 6 фрезера :mrgreen:
Последна промяна от mitko64 на ср ное 18, 2015 1:46 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
Тази Оберка дали е по мощна ??? Каква и е разликата от другата ??? Че и аз я чакам да доди, ама не неще. :mrgreen:

В комплекта с принадлежности за дремел/полиране има кутийка с нещо като гума- кафяво на цвят и твърдо.
Забих игла в него да видя надолу дали е по кремообразно, но е със същата плътност.

Какво по-Дяволите е това ??? :prayer: Мислех че е полир паста.

Понеже снощи полирах едно накитче и се бях въоръжил с полир/пасти на 3М, които ползвам за Колата, та ползвах тях. Но исках да видя и тази кафява маса какво е всъщност :?:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
.....

Какво по-Дяволите е това ??? :prayer: Мислех че е полир паста.

.... :?:
Вероятно Е полирпаста. :-) За метал, примерно
fore - майстор
А как се сляга от нея ??? Тя е като гума. Трябва да си скъсам ли ? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Еее, чак...
По принцип с въртящ се накрайник с кече или каквото си избрал допираш и то си взема
Изображение

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: