• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

naB4o - специалист
DundyTheCroc написа:
Ей това са предните гуми на Lexus RX450h, изтъркани след протектора, дали имат и 1мм грайфер, кола за минимум 55к лева на старо. На такива самонадеяни идиоти трябва да им режат книжките директно на пътя.
Това винаги ме е учудвало, кола за няколко десетки хиляди лева, с гуми за 50-60 лв всичките четири. Моята кола е 2-3 хиляди лева като цена, а гумите са нови (на 2-3 години де) с дълбок хубав грайфер, без нацепвания и втвърдяване. По-добре да се конфискува колата към отнемането на книжката.
MIRO_073 - майстор
naB4o написа:
DundyTheCroc написа:
Ей това са предните гуми на Lexus RX450h, изтъркани след протектора, дали имат и 1мм грайфер, кола за минимум 55к лева на старо. На такива самонадеяни идиоти трябва да им режат книжките директно на пътя.
Това винаги ме е учудвало, кола за няколко десетки хиляди лева, с гуми за 50-60 лв всичките четири. Моята кола е 2-3 хиляди лева като цена, а гумите са нови (на 2-3 години де) с дълбок хубав грайфер, без нацепвания и втвърдяване. По-добре да се конфискува колата към отнемането на книжката.
Ами защото може би колата е подарена. Затова.
ralev - специалист
naB4o написа:
...Моята кола е 2-3 хиляди лева като цена, а гумите са нови (на 2-3 години де)...

:lol: нови гуми на 3години :? :-? само в българия като кажеш: - купих си нова кола те питат - на колко години е?
stoianov_n - специалист
Абе колеги, кво става с Тинки?Не пише нищо тоя човек, да не закъса някъде с вентото? :?
Форума не е същия без него. :-D
stiv1961 - майстор
Той сега се бие с хамериканците :-D
viewtopic.php?f=45&t=52505&p=735371#p735371
П.П., линковете нещо не бачкат :sad:
stoianov_n - специалист
stiv1961 написа:
Той сега се бие с хамериканците :-D
viewtopic.php?f=45&t=52505&p=735371#p735371
П.П., линковете нещо не бачкат :sad:
Ем, ако трябва да ходим да помагаме, колега ни е.
dyaneff - майстор
stoianov_n написа:
...
Ем, ако трябва да ходим да помагаме, колега ни е.

Аз ще пропусна. :)
kozl - майстор
ralev написа:
naB4o написа:
...Моята кола е 2-3 хиляди лева като цена, а гумите са нови (на 2-3 години де)...

:lol: нови гуми на 3години :? :-? само в българия като кажеш: - купих си нова кола те питат - на колко години е?
Да...... А мене ме питат на колко хиляди км я взе. Взех я на 6 км. Следва изумление "на 6 хиляди" :shock:
Нова кола с нови гуми, сега не съвсем нова кола вече на 8000 км, но с нови зимни гуми.
И все пак дали маркови гуми или по-евтини, но с по честа смяна :?
Най-евтиното което съм ползвал бяха регенерати на Малатеста за към 50 лв. за 14 цола. За моя изненада се държаха много добре, няколко зимни сезона. Започна да се напуква гумата на основата в-у която се регенерира. Много ме впечетли материала на регенерата. За няколко зими си запази мекостта. Но при летните не се получи така.
DundyTheCroc - майстор
Да сложиш регенерат на лека кола е все едно да нахулиш презерватив втора употреба. За 80-90 пари с разните му там отстъпки се взимат читави нови гуми 15 цола от реномирана марка.
naB4o - специалист
ralev написа:
naB4o написа:

Ами трета година съм с тях, на места дори имам бодилчетата фабричните. А като знам как половината комшии и познати карат и втора употреба гуми, щото били на сметка. А няма как всяка година да взимам нови зимни гуми, като ги карам 3-4000 км. на година. Практически, всяко нещо, което е носено и не е в магазина вече не е ново.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: