Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Да пускат верта на 20 волта. Основното му предимство е че има куфар пред предишният 18 волтов - ударен. Едва ли двата волта повече и половината ампер е от голямо значение.

18 волтовият има допълнителна дръжка за работа с ударната функция. Не казвам че удара му е кой знае какво. В як бетон си иска плевматичен перфоратор. А на 18ката удара е реализиран със съчма и зъбно колело. Та удара му е относителна екстра. Можеби допълнителната ръкохватка е удобна екстра и за пробиване в метал и дърво също.

Аз направих моята картонена кутия с дръжка от изолирана медна тел- от трифазен мостов кабел 16 квадрата :mrgreen: и пак от същата тел направих шплент за блокиране на капака да не се отвори сам. Та вече и проблема с куфара го реших.
Същото направих и с кутията на Брат ми. :mrgreen:

На който не му трябва допълнителната странична дръжка и функция ударно пробиване, което за мене е относителна екстра, 20 волтовият перфоратор е супер.
jekasus - майстор
Заделих 119 лв за понеделник :-D
За моя работа ударна функция и дръжка са излишни екстри...
EDI - майстор
Ако пак не ме домързи - щото за пистолета за силикона ме домързя да ида, :lol: ще си взема едни накрайници за верта.Ама тия от 71 бройки, заради дългите битове и доволното количество торксове.
nikolson - майстор
EDI написа:
Ако пак не ме домързи - щото за пистолета за силикона ме домързя да ида, :lol: ще си взема едни накрайници за верта.Ама тия от 71 бройки, заради дългите битове и доволното количество торксове.
За китайци...По-добре Германия
Прикачен файл:
hitachi.PNG
Прикачен файл:
hitachi1.PNG
Прикачен файл:
hitachi2.PNG
vasko9999 - специалист
jekasus написа:
Заделих 119 лв за понеделник :-D
За моя работа ударна функция и дръжка са излишни екстри...
Абе че са излишни излишни са,ама на 18 волтовия въртящия момент е 40nm.А на 20 волтовия не видях в описанието колко му е въртящия момент.
EDI - майстор
Николсон, за града имам два комплекта ХИТАЧИ.Този се каня на село да го закарам, не че там нямам една торба насипни, ама и аз да се разпиша евентуално, че от ЛИДЪЛ не съм си купувал нищо близо година. :lol:
Анонимен1
Аз от Ники(Kumay) си взех по-пълен комплект от този последния на Хитачи и за по-малко пари. Недостатък е че повечето битове са само по един. Като си замине си взимаш само от този тип и комплекта пак е пълен.
fore - майстор
Предполагам че Нютоните са пак 40. Все пак машината е сходна и с по яка батерия. А и влачи свредла до размера на ударният.

Еди :mrgreen: , ако те болеше толкова, колкото те мързи..........Понеже все казваш колко те мързи да отидеш до Лидл и да пазаруваш. С това те помня в коментарите ти най често. Но пък положителното е че не харчиш и пестиш. А аз ходя все без пари. :mrgreen: но имам яко инструменти които колекционирам явно.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Предполагам че Нютоните са пак 40. Все пак машината е сходна и с по яка батерия. А и влачи свредла до размера на ударният.

Еди :mrgreen: , ако те болеше толкова, колкото те мързи..........Понеже все казваш колко те мързи да отидеш до Лидл и да пазаруваш. С това те помня в коментарите ти най често. Но пък положителното е че не харчиш и пестиш. А аз ходя все без пари. :mrgreen: но имам яко инструменти които колекционирам явно.
Твоето си е мания.. :-D
EDI - майстор
fore написа:

Ами на другия край на града е магазина.вариантите са в обедната почивка или след работа.През обедната предпочитам да хапна и да опъна кокалите на кафенето до службата, а след работа все се намира нещо друго да се прави и така.Не мога да допра до ЛИДЪЛ. :lol: Освен да поръчам на жената да ми вземе, обикновено нея ползвам като куриер от там. :? :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: