Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Това за въртелите от Bauhaus явно е българска самодейност. Връщал съм в германски Bauhaus(в Саарбрюкен) циркуляр за фаянсови плочки Херкулес. Само провериха дали диамантината е в кашона и си върнаха 87 евро без пазарлъци.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Това за въртелите от Bauhaus явно е българска самодейност. Връщал съм в германски Bauhaus(в Саарбрюкен) циркуляр за фаянсови плочки Херкулес. Само провериха дали диамантината е в кашона и си върнаха 87 евро без пазарлъци.
Само да им намеря телефоните или мейлите на централата на мениджърите в Баухаус па ще ги оправя аз
kuger - майстор
jekasus написа:
kuger написа:

Веднага давам пример: Забравени фарове, акумулатора умрял.
При мен два пъти, дали заради фарове или друго... Дърто зарядно го оправя...
kuger написа:
после това "умното"
С акъл машинката ... не зарежда.... демек купувай нов акумулатор...
То това и стана, нов.
Доста съм на ясно кое как с акумулаторите, особено стартерните оловни, ама хайде обяснете го на лаик. Гледа те и вика, ама той нищо му няма, само го изтощих. Само дето го "смъкнал" до ниво необратимо.
stan73 - майстор
Ето снимки на разглобеното лидълско зарядно устройство за автомобилни акумулатори (Това, което е без дисплей, бях го купил преди около 5 години на откриването на Лидл Варна. Беше му се повредило бутончето за пускане и смяна на режима, та го отворих да го сменя.) Направата на устройсвото според мен е без забележки (дет' се вика: "много (добро) зарядно за малко пари"), освен това е и влагозащитено.

Прикачен файл

DSC03015.jpg

Прикачен файл

DSC03014.jpg

Прикачен файл

DSC03013.jpg

Прикачен файл

DSC03012.jpg

Прикачен файл

DSC03011.jpg
lov - майстор
Друг път като видиш такъв сопол на платката недей да ми го хвалиш. :) Става на въпрос за това черното на четвъртото кадро. Някаква вероятно хибридна интегралка дето е закърпи положение като за съвсем без пари.
ilian ivanov - специалист
Това е бутон.Ясно се вижда на следващата снимка :)
stan73 - майстор
lov написа:
Друг път като видиш такъв сопол на платката недей да ми го хвалиш. :) Става на въпрос за това черното на четвъртото кадро. Някаква вероятно хибридна интегралка дето е закърпи положение като за съвсем без пари.
Това всъщност е повреденото бутонче, което подмених. за ориентир до него е и R63 - вижда се по-добре на петата снимка. Иначе бях много доволен от зарядното устройство, но бутончето се повреди, тогава не можах да си намеря навреме касовата бележка и се обърнах за помощ към колегите от форумът. Интересното е, че никой не ми помогна. Междувременно докато я намеря, гаранционният срок изтече (намерих я около седмица или две след като изтече), а и си купих по-новият модел с дисплей, та това после го ремонтирах. След доста сравнения и тестове реших да си оставя това с дисплея, а другото продадох, но като цяло и двете са си много добри и са напълно съпоставими с много по-скъпите решения на Бош и СиТек.
lov - майстор
Така може ама на мен от снимката ми заприлича на друго.
Kirilpm - специалист
kuger написа:
Че кой акумулатор /12V/ с напрежение между 7,5 и 10,5V е нормален? Много правилно си отчита зарядното, че такъв акумулатор си е мъртвец.
Веднага давам пример: Забравени фарове, акумулатора умрял. Зарядното го отчита като умрял, и отказва заряд. Възбуждаме акумулатора с конвенционално зарядно, после това "умното". То зарежда.
Но този акумулатор след по-малко от месец беше мъртвец, тотален.
Та, не е виновно зарядното, ами .... задволанното!
Че кой зарежда акумулатор преди да падне напрежението под 10.5 волта?Много автомобили безгрижно си работят и с по-ниско от нормалното напрежение и стартера си върти,ако няма прекъснала клетка,а много малко хора свалят акумулатора докато колата продължава да пали по някакъв начин.На моята кола чисто нов акумулатор на една седмица поради дефект в релето за фаровете беше паднал до 0в и то кръгла нула,след подаване на ток и след като го зареди алтернатора акумулатора безгрижно си работи вече 3та година,да го бях изхвърлил понеже не мога да го заредя на лидълско зарядно?
kuger - майстор
Ами то затова навсякъде реват, че акумулаторите били кофти, калпави и т.н. Защото се чака да падне тотал, та да почнем да се вайкаме.
А Лидълското зарядно, това с дисплея, за цената си е разкошно.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: