Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Petyr - специалист
Според мен форума си има правила. Там са забранени личните нападки, но специално за n_a може и да са позволени, защото "той така си пише". За това си има и модератори.

Единствената ми забележка е относно петненето на града, аз лично нямам много познати от там и в момента, ако някой ме попита какво сматам за русенци, ще се сетия именно за n_a :lol: :lol: :lol:
pipbel - майстор
И аз съм ЗА. Резултата е вече 4:1.
НО....не сме на партийно събрание и си има модератори.

Иначе заставам на 100% зад мнението на Petyr
n_a си е гаден и жлъчен спамаджия, избиващ комплекси.
ribnikolaevi - майстор
Еее, стига, нека има един отявлен критикар, ако обича да започне да ме критикува в http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=9716
:-D
Nini - напреднал
И ribnikolaevi и n_a са от едно и също "министерство" май :stock2: .Чета форума много често,но избягвам да изказвам мненеи.Първият път когато реших да попитам нещо n_a се държа сякаш е управител на някой селски РУМ от времето преди 89г.,а вторият път ribnikolaevi си разви някъква негова теория,която най-малкото ми се стори странна.Нека да си пишат тук.Може да нямат друга сцена за изява :wink:
Лъчезар - специалист
Ама сте като ощипани монахини, верно че му е злъчен хумора, но пък агитка да си правите :lol: :lol:
Поне в Русе не съм чул да го издирват, тъй че спокойно не е обществено опасен.

Та по темата, според мен плочките са си много добре, но по мойто скромно непрофесионално мнение малко стандартно са подредени, а и цвета на кухнята нещо не ми пасва с тях, може и фотоапарата да не пресъздава реално цветовете.
Абе важното на домакинята да и харесва и със здраве да си я ползва, пък мана да търсим сме най-добри :-D .
velsi - Почетен майстор
bibiqn написа:
Petyr
Съгласен съм с теб.И с мен не веднъж се е заяждал.!
Аз предлагам да направим анкета на тема " Да изгоним n_a" .Нека гласуваме за или против.:)
Petyr написа:
....За това си има и модератори.

Понеже споменахте модераторите, нека n_a да се чувства предупреден!
batkata - напреднал
И на мен определено не ми хареса цветовото съчетание.Иначе плочките са ячки,но заедно с кухнята - не!
Плочките са прекрасни, но да си признаня и на мен не ми харесва съчетанието с този цвят на кухненските мебели. Може би, ако беше цвят който да си подхожда повече с червеното, но с кафяво...определено не ми харесва.

Честито на домакинята и да си я ползва със здраве, щом и е уютно в нея! :yawinkle:
Nini - напреднал
Нека да уточня,че в светлата плочка има парченца с цвета на кухнята .На снимката изглежда като бяла плочка,но всъщност е съвсем друг цвета в действителност.
Незнам дали ще повярвате,но чак когато направихме кухнята се сетих,че в мазето стоят 15кв. естествен гранит от години.С такъв е направен коридора.Ако се бях сетила навреме,мисля,че щеше да е по-добре коридора и кухнята да са с еднакво покритие ,но......... :headbash:Ето това е гранита :x

Прикачен файл

DSC00121.JPG
DSC00121.JPG (52.57 KиБ) Видяна 3866 пъти

Тема "Кухня-ремонтче :-)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: