• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
EDI написа:
Едно единствено нещо ми хвана окото.Винтоверта на ДЕВАЛТ 710 е намален на 229 лева, който не го е видял да погледне, има го в наличност.Кугер май търсеше винтоверт.
Кугер вече се е уредил, ама ще чакаме да са Фали. И Макитата не е зле за 250лева, с две батерии, макар и по 1.3 Ач. За вкъщи си е оферта.
EDI - майстор
На мен МАКИТА не ми излиза :? Biool, машината за в къщи е идеална.
biol - специалист
EDI написа:
На мен МАКИТА не ми излиза :? Biool, машината за в къщи е идеална.
Поръчах я.
Дано върши работа, лятото слагах первази, и направо се разплаках.
Това софийския панел е страшна работа, на места само като види бормашината се пробива, ама на други не и не . Две бургии стопих и повече от дупките ги зарязах.

Май трябва нещо много по мощно
nikolson - майстор
Заминала е. :-D Това беше офертата. С куфар.
Прикачен файл:
emag.PNG
Сега гледам Аксминстър имат Боша с 4 Ач. батерия. Вчера гледах един английски сайт, ДиУолт ударен винтоверт и комбиниран+куфар от тяхната toughsystem, само дето беше с две по 1.5 Ач, 18 волта за 150 лири. Само че са го продали. Англичаните някои слагат и бройките на офертите и даже вечер ги допълват. Нейсе. Аз тази година съм на пост и молитва. :-D
bulhomes2 - майстор
biol написа:
Я погледнете това дали става.
Skil F0156950AD, 550 W
http://www.emag.bg/udarna-bormashina-sk ... DL2CJBBBM/
Трябва ми нещо за домашна работа, ама да може да дупчи в панел
Не разчитай на дупченето на бетон! Можеш да продупчиш 1-2 дупки, но за повече сам ще потърсиш перфоратор. Мъка си е...
dragozow - майстор
biol написа:
Я погледнете това дали става.
Skil F0156950AD, 550 W
http://www.emag.bg/udarna-bormashina-sk ... DL2CJBBBM/
Трябва ми нещо за домашна работа, ама да може да дупчи в панел
В панел забрави с бормашина, по-скоро търси перфоратор и си купи адаптивен патронник за обикновени свредла. Тази работа с 50 кинта не става за съжаление.
nikolson - майстор
biol написа:
Поръчах я.
Дано върши работа, лятото слагах первази, и направо се разплаках.
Това софийския панел е страшна работа, на места само като види бормашината се пробива, ама на други не и не . Две бургии стопих и повече от дупките ги зарязах.
Май трябва нещо много по мощно
Той я поръчал вече. :-D Явно е чевръст в ръцете...
EDI - майстор
Не е само до мощността, със свестни свредла ще стане.Ако се барне и промени малко фабричното заточване, ще се пробива без проблем.Ако си купя нормално свредло за бетон, веднага му променям заточването по собствен профил :-D и дупча панели и с дрелка на поразия.Обикновено перфоратора е на вилата и се налага с дрелката да бича, като помагам на някого.Е, не е като с перфоратора, ама за няколко дупки няма проблем.
biol - специалист
Разкажи за заточването.
Иначе все ще свърши някаква работа. До сега на 5г правя не повече от 20 дупки, а дърво и желязо още не съм пробивал.
EDI - майстор
Довечера, ако не забравя ще снимам едно свредло.Така не мога да го обясня, ама ще опитам.Грубо казано, купувам си хубаво свредло, сиреч KEIL или едни френски, в пакетче с жълт надпис, не им знам марката.Тялото на свредлото е с Ф почти колкото пластината, не стърчат ръбове и т.н..Изострям максимално режещия ръб и правя по един или по два съвсем леки канала в него на всеки от ръбовете.Започва да прилича на трион, един вид.На по-бавни обороти пробиваш и яде всякакъв бетон и камъни.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: