• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
За 600 лева няма ли да си вземеш друг двигател, ебаси!
За 700лв си взех предната кола(600 колата, 100 - бумащината). На която единствено й наливах бензин и масло.
И ме изкара поне 50К километра и я продадох работеща.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Какво му стана, не може ли да се оправи???
Може, но искат 600+лв. Коляновият вал искат да свалят. С коeто колата ще ми стъпи сигурно вече на 4000лв. Сменил съм ламбда друга, TPS, плочка дебитомер, газовото части, акумулатор, картерна вентилация, самата дросел клапа, други датчици, жила и водачи на ел.стъклата, всички консумативи, някои маркучи, правих й парното, изкърпих й всички проблеми с кабелите, смених лагер на главина и т.н и т.н
Значи, тъкмо се порадвах, че бях в вкарал в ред...и... :axe: Сега вече те разбирам защо не обичаш VW.
Наистина ще излезе, че си голям карък, съжалявам за проблема.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
На вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия вал
Твоите колеги майстори ми казват друго. Писах ти и на ЛС - като е половин час - кажи ми адрес да карам колата и пари, които искаш. Ама ако не изкара колкото беше ми написал на ЛС - мисли му. На кого да вярвам - на теб, на други двама механици или после защо гледам автомайсторите накриво?
Питах и на други места и никой не даде варианти за ремонт без сваляне на вала или смяна на двигателя.
И ако бях по-умен от всички, колата в момента нямаше да е в сервиза. И ако още веднъж ми кажеш "мизерник" няма да съм толкова любезен. Истината е, че чуя ли нещо че не е както трябва - или аз го правя, или го давам на място уж където могат да го оправят.
Мога да те пратя в един сервиз,но с твоята цапната устичка и страшни ултиматуми,най-вероятно нещата ще приключат с контузии.А какво да му мисля ако не изкара колата толкова,тя може на следващия ден след ремонта да ти счупи бутало,аз да седна да плача ли? :goodman: Истината е че се имаш за много велик и на доста места са ти осрани пътеките,включително и при един познат,за което случайно научих :lol: Сега отивай по дългия и стръмен път да търсиш тоалетна хартия,аз няма да ти я дам даром.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...включително и при един познат,за което случайно научих
Не знам за какво говориш. Много добре знаеш обаче аз за какво говоря - става въпрос за същият проблем. А цапнатата устичка я има само когато някой ме е подразнил, гарантирам ти. В живота съм много любезен. И за да не си губим взаимно времето, винаги когато отида при майстор го питам приблизително колко би струвало, за да знам дали мога да си го позволя и да мога да приготвя парите. След това отивам и му казвам - давай да почваме, парите са тук. Искам работата, след това давам парите и не се пазаря за цената. Винаги питам за цената, така е. Не защото съм т.нар "мизерник", а за да ги имам, а не да излъжа някой - ама ти го направии..а после да го влача 3 месеца да му давам парите. Мразя само две неща - да ме мотаят и да ме лъжат.
kuger написа:
Наистина ще излезе, че си голям карък, съжалявам за проблема.
Така е той животът. И аз съжалявам за проблема. Все пак благодаря за съчувствието.
Kirilpm - специалист
Добре,погледни от моя гледна точка,за да те пратя при някои колега,които би се хванал да си троши ръцете и да мете насраното(като не казвам,че ти си го насрал,но проблема е дошъл от предишен ремонт) трябва да му кажа,че аз те пращам.Според впечатленията които имам от теб мислиш ли че бих го направил?
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Добре,погледни от моя гледна точка...
Много е лесно да се създаде грешно впечатление за някого, доста трудно е да се промени това.
kretio74 - специалист
12г. Карах коли от Европата. Знаете какви са там преди да влезнат в Бг. Аз не бих дал толкова пари за напудрена кола. Бих взел нещо евтино, след това си го оправяш и знаеш какво караш. Иначе пак даваш пари ма двойно.
kuger - майстор
kretio74 написа:
12г. Карах коли от Европата. Знаете какви са там преди да влезнат в Бг. Аз не бих дал толкова пари за напудрена кола. Бих взел нещо евтино, след това си го оправяш и знаеш какво караш. Иначе пак даваш пари ма двойно.
Той точно това е направил. Купил е закърпена за продан барака и последствията са на лице.
kr1100 - майстор
toolegittoquit Дадоха ти добри съвети в VW форума. Не си осирай положението - махни си думите в подписа. Ще ги цитирам там и ще ти режнат опашката.
Кирил е много прав - не си човек на ,който да помогнеш .
Кирил не си заслужава жеста. Утре ще те оплюе.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
А VW са кочини. Който иска да си спести главоболията, да си избере друга марка втора ръка. Това по темата. И кое е най-лошото? Всички ги хвалеха, включително много хора имаха добро мнение за тях и в тоя форум.
Ама всичките модели ли са кочини, или само вентотата?И айде да видим сега, експерта каква друга марка ще препоръча?
А, аз да ти кажа, кочина е ТВОЯТА КОЛА, и никой не ти е виновен за това.
Kirilpm написа:
На вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия вал,но понеже дъмби е много по-умен от всички останали ще го оставя сам да се сети как става това :roll:
:2thumbs:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: