Iv_dhl написа:Да, знам, но въпроса е дали разполагате с такъв "стерилизиращ филтър"? При вас виждам, че пише "сегментиращ"!филтърът е текстилен само за твърди частици

Iv_dhl написа:Да, знам, но въпроса е дали разполагате с такъв "стерилизиращ филтър"? При вас виждам, че пише "сегментиращ"!филтърът е текстилен само за твърди частици
CARRION написа:ха! ебаго? Що така си мислиш?dmi написа:Виж с де думи да ти кажа имам един приятел който ги прави с все дюзи и т.н. и по едно време мислеше да пусне кит комплект с един щуцер, 10 м шлаух и тройници с дюзи за 30-40 лв ама работата се разсъхна по ред спънки, но пък е от типа "направи си сам" бодеш у мрежата с резба 1/2 и си в бизнеса.С тази система където я е правил твоя приятел може само да се окъпе, такива изпълнения съм виждал много. Тези дюзи който е ползвал се ползват за поливане и овлажняване на парникови системи.
dmi написа:Тези на сайта който си дал са съвсем др. от тези които ми обясняваше тиCARRION написа:ха! ебаго? Що така си мислиш?dmi написа:Виж с де думи да ти кажа имам един приятел който ги прави с все дюзи и т.н. и по едно време мислеше да пусне кит комплект с един щуцер, 10 м шлаух и тройници с дюзи за 30-40 лв ама работата се разсъхна по ред спънки, но пък е от типа "направи си сам" бодеш у мрежата с резба 1/2 и си в бизнеса.С тази система където я е правил твоя приятел може само да се окъпе, такива изпълнения съм виждал много. Тези дюзи който е ползвал се ползват за поливане и овлажняване на парникови системи.
http://www.mist-systembg.com/
Master_Kenobi написа:... дали хлорирането на чешмяната вода не е достатъчно да ни пази от ония гадини - легионелите.Не. В Гърция има няколко колективни отравяния от бойлери, загрявани със слънчева енергия. Хлорът не е достатъчна защита и ако бойлерът не се загрява достатъчно, белята чука на вратата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: