• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Ти получавал ли си лични от него... :roll:
А ти си получавал, защото не ми харесват 3-те иконки тип "ироничен смях", които винаги ги слагаш, като цитираш мое мнение и пишеш отговор към него. Разбирам ги като вземане на подбив. Много мразя подобни неща. Чешит с честолюбие съм. Съди ме..
В случая иконките бяха защото си те представих в някоя тойота. :wink: Или как я поправяш.... :shock:
А иначе, се смея, щото са ти смешни разсъжденията... за нещата от живота.Не съм искал да обиждам никого. :wink:
Kirilpm - специалист
gogo7777 написа:
Аз от автомобили не разбирам......разбирам от каране на автомобили.....всякакъв стил :lol: . С Тойота имам най-много трофеи :wink:
Съжелявам за объкрването,коментара беше за тинки,но си писал малко преди мен.
gogo7777 - майстор
Знам, че беше за Тинки.....само споделям от опит :wink:
Kirilpm - специалист
На кой да вярвам ми кажете,на кой да вярвам?!

1.Искат ми над 600лв за ремонт на двигателя с работата и това е цена, която е неприемлива. С нея колата отива на над 2500лв, а и за тея пари ще взема някоя барачка като дърто Поло, Голф2-ка или Фиеста.
2. Колянов вал. 600лв ремонт, защото искали да го шлайфат Отидох в сервиза с появило се предният ден скърцане. Мислех, че е някой ремък.
Колата отиде до момента 4000лв като цена. После кажи че пестя пари, като всичко бях й купил, дори нов TPS и плочка на дебитомера.
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Аз от автомобили не разбирам......
gogo7777 написа:
Тойота дори и стара е класИ над всяка съвременна европейска чикия.
:-"
Kirilpm - специалист
Аз от този форум научих поне едно нещо,колега,не е нужно да разбираш от коли,за да изказваш тежки мнения,тинки е жив пример за това :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Пояснявам. Искат, за да се свали двигателя, свали вала ремонтира или смени вала и съпътстващите дейности, както замяна и на някои неща, част от които вероятно са изживели поне 1/2 от живота си. Аз съм съгласен, че трудът струва пари, съгласен съм че като се отвори е хубаво да се подмени това-онова, но истината е, че това са много пари за тая кола. Изчерпа ми се търпението и в момента търся вариант да я закрепя да речем до началото на лятото, когато ще ми е по-лесно да я сменя с друга. Защото зимата без кола не може. Иначе мога да ти снимам опаковката от ТПС-а и плочката на дебитомера, която ми доставиха Еконт и я има благодарение на един добър човек от Пловдив, който има връзки и се произвеждат.
Kirilpm написа:
не е нужно да разбираш от коли,за да изказваш тежки мнения,тинки е жив пример за това
Аз се уча. Благодаря все пак. Помня като подреждах кабелите и бях попитал нещо на някои хора какъв смях им беше. Е, това обижда. Оправих нещата по схемата, която придобих и с проверки.
Както и да е. Колкото и да питаш, до тук бях, защото усещам, че някой пак пробва да ме пързаля и се чуди кога най-накрая ще се усетя. Ако имаш нещо по същество - кажи. Странични работи - не ме ангажирай.
Последна промяна от toolegittoquit на пет ное 27, 2015 11:07 pm, променено общо 5 пъти.
gogo7777 - майстор
Запорожец, Трабант, Москвич 2 бр., Лада 2 бр., Алфа Ромео, Ланчия, БМВ, Нисан, Форд американски, Сааб, Тойота 2 бр., Голф, Мерцедес 2 бр., Фиат, Шкода, следващата ще е Версо :wink:
gogo7777 - майстор
stoianov_n написа:
gogo7777 написа:
Аз от автомобили не разбирам......
gogo7777 написа:
Тойота дори и стара е класИ над всяка съвременна европейска чикия.
:-"
И квоооо... :?:
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Пояснявам. Искат, за да се свали двигателя, свали вала ремонтира или смени вала и съпътстващите дейности, както замяна и на някои неща, част от които вероятно са изживели поне 1/2 от живота си. Аз съм съгласен, че трудът струва пари, съгласен съм че като се отвори е хубаво да се подмени това-онова, но истината е, че това са много пари за тая кола. Изчерпа ми се търпението и в момента търся вариант да я закрепя да речем до началото на лятото, когато ще ми е по-лесно да я сменя с друга. Защото зимата без кола не може. Иначе мога да ти снимам опаковката от ТПС-а и плочката на дебитомера, която ми доставиха Еконт и я има благодарение на един добър човек от Пловдив, който има връзки и се произвеждат.
Kirilpm написа:
не е нужно да разбираш от коли,за да изказваш тежки мнения,тинки е жив пример за това
Аз се уча. Благодаря все пак. Помня като подреждах кабелите и бях попитал нещо на някои хора какъв смях им беше. Е, това обижда. Оправих нещата по схемата, която придобих и с проверки.
Както и да е. Колкото и да питаш, до тук бях, защото усещам, че някой пак пробва да ме пързаля и се чуди кога най-накрая ще се усетя. Ако имаш нещо по същество - кажи. Странични работи - не ме ангажирай.
Аз за сумите те питам понеже според моите сметки от 2500 до 4000лв има една малка разлика от 1500 лева(едно венто)
Истинското решение е ABF мотор с всичката му карантия,но има и други решения,без сваляне на коляновия вал,без стругове,фрези,цнц-та,наваряне и т.н.Но поне да си беше направил труда да качиш една снимка,да ти кажа дали теб те огрява,но занаята си на готово няма да ти дам,ще трябва добро поведение,за да си го заслужиш,ако някой от другите колеги които нареждаше не те съжали по-рано.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: