• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
XpacTa - специалист
Чудя се дали има някакъв смисъл от душ-панелите. Въобще могат ли да предложат някакъв масаж. Естествено в никой магазин не са вързани към водопровода и съответно няма как да се тестват преди да ги купиш. Единствено успявам да придобия представа от снимки подобни на тази и като гледам струята от масажните дюзи не е особенно силна. Поне не е нещо по-различно от струята която се получава от слушалката. Ще се радвам да получа някакви коментари по въпроса - съображения за и против. Може би някой собственик или поне майстор който е монтирал подобно нещо и знае дали има някакъв чалъм в конструкцията на панела, който осигурява на дюзите по-силна струя.

Прикачен файл

TN-B08.jpg
Душ панел
TN-B08.jpg (105.75 KиБ) Видяна 5915 пъти
solo5 - майстор
аз не съм им фен
но ако толкова много искаш да пробваш
наеми си стая в хотел, където има душ кабина :-D
XpacTa - специалист
Еми то аз това си го мислех - трябва ми хотел със масажна вана (щото и тях искам да ги пробвам) и душ панел. Ама как се търси такова нещо?!? Направо си мисля че това е хубава идея за бизнес - да направиш хотел в който всяка стая е направена с различни материали и хората ще идват за по една нощ да разгледат това което ги интересува.
plumber - специалист
Малко стара темата...но много зависи от панела.Пробвал съм на Грое,страхотно усещане е :) Много приятно.За китайските не знам,защото са с по малко дупчици и по хамаво направени.А иначе водата излиза от дюзите с нормалното налягане,няма нищо което да усилва водата.
emil_v r - майстор
Няма .
Нищо не масажира , а ако ти трепне ръката на топлата вода -
ш"се попариш , и чао на блондинките !
XpacTa - специалист
E предполагам че може и да има панел с помпа, ама ако е като на водоструйка няма да е особенно приятно къпането, заради постоянния шум, който ще издава.
Антония - специалист
И понеже съм от хората, които прекарват адски много време под душа -- гледах ги въпросните панели, поразучих ги в опит да открия конкурентното им предимство. Стигнах до заключението, че хубавите са адски скъпи (над 5-6 хиляди, мисля, че Roca имат един по-евтин entry level модел за около 4000 лева), а евтините са зле и като качество, и като performance. След това разпитах познатите си доколко ползват функциите им и без изненада констатирах, че почти всички са им се радвали първите седмица-две и след това са ги забравили. Та...

Btw да спомена, че от събота насам всеки ден експлоатирам яко термостатичната батерия и всеки път си умирам от кеф колко велико изобретение е! Просто задължителна за всеки клиент на Топлофикация. Край на ужасното натамъняване на водата (врът едното кранче, врът другото, айде пак първото, не е това, пробвай пак с второто и пак, и пак, и пак), край на внезапно изстиналата вода, край на попарващите струи, край! Сложихме едната врътка на 38 градуса, с другата регулираме силата на струята и това е.
plumber - специалист
Рока имат по евтини серии.Около 1800 последно беше-6 джета ,пита и подвижен душ.Грое и там 6 джета със термостат и подвижен душ около 2 бона.
XpacTa - специалист
Това е много хубаво, ама зад тея джетове седи ли нещо или са просто 6 душчета сложени на едно стъкло и айдеееее балъците да дават по 2000 лева за нещо дето струва 200.
  • 1
  • 2

Тема "Има ли смисъл от душ панелите (според вас)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: