Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
Ако прекаля с ракията ще ви трябва преводач.
Chefo77 прегледай темата.
И.... Предлагам да спрем, а? Не си струва да се хабят нерви за глупости.
Chefo77 - майстор
:partyman:
Kirilpm - специалист
ulieliadi написа:
Последните две страници са точно по темата, браво!!!
Моля Ви съобразявайте се къде и какво пишете :stock1:
Моля те не се изживявай като модератор,мисля че не е огромен проблем в тема от 200 страници да сравним това което предлагат в Лидъл с останалите налични машини на българския пазар.За мене мнението на някой,който ползва дадена машина е много по-важно от рекламите на търговците и техническите данни в сайта.Тя на хартия машината може да е перфектна,но като я вкараш в действие да съжаляваш,че си я купил.Аз отново ще си купя машина на Спарки като ми затрябва,понеже от сервиза им в Бургас съм супер доволен,за части рядко съм оставял над 20 лева там,освен ако няма някаква голяма повреда от рода на ротор/статор.А има марки с нереално скъпи части и консумативи,искали са ми 25 лева за комплект четки.Важното е да се отсеят качествените машинки на марката от некачествените,понеже в завода явно не си правят труда да ги тестват,а оставят това на потребителя.Преди имаше хора във форума,които даваха информация от кухнята,но по една или друга причина престанаха да пишат.От лидъл също ще си взема още някоя машинка,но с идеята че като се счупи или ще се побългарява,или ще се изхвърли,части откъде?
ulieliadi - специалист
Тя темата затова е над 320 страници...
Аз доколкото разбирам тя е за Парксайд ,а не за Спарки и Девалт - нали?!? А когато Сульо си купи флекс Акита да си се хвали на друго място. Темата е ценна , но не и такава каквато я обърнахте.
И не ми казвай като какъв да се изживявам!
kuger - майстор
ulieliadi написа:
Тя темата затова е над 320 страници...
Аз доколкото разбирам тя е за Парксайд ,а не за Спарки и Девалт - нали?!? А когато Сульо си купи флекс Акита да си се хвали на друго място. Темата е ценна , но не и такава каквато я обърнахте.
И не ми казвай като какъв да се изживявам!
Ади, сега, начи, нов се яви, ами дай акъл :? Къде беше до сега, само бройкаше ли?
пп: Що се криете като мишоци, та не си попълвате профилите, застанете зад името си, бре!
prascho - майстор
Chefo77 написа:
kuger написа:
Chefo77 написа:
'Ми тогава 'що се пениш - искал си, купил си си. Кой те съди за това?
Пеня се? Я се вижте какви ги изръсихте? И, моля, стига! Поисках мнение, дадохте си ги. Избрах си, заядохте ме!
Извинете ме, но нямам намерение да угаждам никому! Имам право на избор, направих го, точка!
Човече, с ракията ли си прекалил? Кой се заяжда с теб? Кой иска да му угаждаш?
Искал си Спарки, избрал си Спарки. ДОБРЕ. Кой какво е казал против избора ти? Не против марката, против избора ти!
Лека корекция.. kuger се бе насочил към "dwt", аз вметнах за спаркито. Общо взето така се получава-едно си мислиш, друго купуваш.

П.П. Ей, благодарение на този човек си качиш дивана на тавана...Ако не беше той да ме открехне за полиспастните ролки от перник, зян щеше да иде стоката :-D . Помня аз...
kuger написа:
ralev написа:
.....................
По-добре кажете това става ли?
http://shop.dwt-pt.bg/p/135/c/79_81
Няма да се ползва за основна машина.
Virtex - майстор
Някои да знае на колко време се пускат батериите на промоция ?

Че изпуснах ААА презареждаемите, а изглеждат доста добре като параметри.
stan73 - майстор
На около половин година.
mitko64 - майстор
В lidl. service излязоха новите играчки, където ще ни зарибяват(може и по Коледа). Очакваме новата оберфреза, прахосмукачка 1400W, шлайф 3 в 1 и онзи ъглошлайф 1200W с бронзовата втулка. Телферът също ще пускат. От старата партида предложения също има неща непускани(бормашина, лентова пила,зеге,шмиргел на вода). Явно за Коледа са решили да ни шашкат!
Последна промяна от mitko64 на пон ное 30, 2015 5:15 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
vasko9999 написа:
fore написа:
Ей много скапано това Спарки бе !!! Скапана работа, Райдъра е по добър чак ! :wink:

Купих 20 волтовият верт- много по зле, както си и мислих !

По малък и лек от 18 ката. Патронникът не хваща 1,5, а почва от 2мм. 18ката хваща и 1,5мм
Няма удар, кутията не хваща нищо друго-резервна батерия примерно.
Абсолютна спекулация е това с 20те волта !!!

Батериите са си 18, а се зареждат до 19-20 волта естествено - 20 волтовата е същата като 18 ката и става на 18 ката и обратното. Зарядното вади същото зарядно напрежение- 20 волта. Разликата е във ватовете- на 20 ката е 70 вата, а на 18 ката е 40 вата.

20 ката е с по малко сила-гаранция. Нищо впечатляващо в 20ката след като имам и 18 ката. Двата ампера е единственото предимство в батерията.
Чудя се дали да не го засил обратно в магазина. Това че не хваща 1,5 ми беше критичната точка.
Колега много добре си направил като си споделил с нас в ДЕТАЙЛИ разликите м-у двата верта,и на мен ми беше любопитно.Обаче не се ли бъркаш 18-ката също почва от 2мм поне на моята на патронника така пише от 2-13.
Пише 2 мм, вярно, ама пробвай 1,5мм и кажи не става ли ?! При мене няма проблеми ! Освен моят да е "дефектен"
Като сравниш патронниците- веднага се вижда че са различни- на 20ката е с по голяма затягаща глава, която е равна по диаметър на тялото на верта, а при 18 ката е с по малък диаметър. Челюстите също на 20ката са с по голям вътрешен отвор при затягане, а на 18ката видимо са по фини и поради това хващат и 1,5мм вероятно.
Пробвай с 1,5 колега и кажи.
Даже сега ми се наложи да оправям мопа за банята-дето се попива водата по пода-телескопичната система и пробивах в дръжката с 18 ката -1,5 мм в алуминиевата тръба за да такерирам после ПВЦ механизма.
Chefo77 написа:
kuger написа:
fore написа:
Ей много скапано това Спарки бе !!! Скапана работа, Райдъра е по добър чак ! :wink:
Нали? Чуждото грозде кисело, че и на високо :-D
Нали!
Да се зачудиш на идиотите, които купуват Бошове, Макити, Девалти, Хилтита, ... :lol: :lol:
Не се знае кое грозде колко е кисело :wink:
Чефо профешънъл............
Лично Аз бягам от зелените Бошове, а сините ги купува Тъста ми, понеже има за какво- директно от доставчика. Ако ми трябва марка- Хилти, син Бош и тнт ще му поискам да си свърша работа. Но за сега Спаркито е супер и мисля че съм направил добър избор. Макитата и Девалта също са добри марки вярно.
Тъста ми каза че Спаркито според него- от неговият профи опит- фирма за покривни системи- за флексове Спаркито не издържало на прахта, нисля че Макитата или Боша издържали, но за фреза за канали е взел Спарки-трябвала му. Има и други инструменти на Спарки.
И не мисля че Спаркито е по лошо от Лидълският Парксайт, но ние купуваме точно него-темата е за него. Та ти Чефо който пишеш тук, четеш и се интересуваш от Лидлските машини, а сигурно и купуваш от тях, да ни обясняваш колко скапано е Спаркито е малко смешно ! :wink: Клиширано и неуместно.

Можеби флекса на Спарки-125мм НД серията -вади малко гаден шум от лагерите. Та не го знам дали е много читав.
Последна промяна от fore на пон ное 30, 2015 10:36 am, променено общо 5 пъти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: