• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
TACHO - специалист
Изхвърлих веригата след третото заточване, защото по нея вече не беше останало нищо за точене.
solar_entusiast - специалист
При всеки дилър на Хускварна ще ви я наточат както трябва. Сигурно може да стане и при дилъри на други марки. Просто аз ползвам тези.
koveslav - майстор
solar_entusiast написа:
При всеки дилър на Хускварна ще ви я наточат както трябва. Сигурно може да стане и при дилъри на други марки. Просто аз ползвам тези.
Аз точно от тях имам горчив опит....Отдавна залагам само на Щил вериги и шини,а също и като майстори.Въпреки,че по стара инерция още ползвам машина тип Хуск.Разочарован съм и от дистрибуторите и от майсторите на Хуск,да ме извиняват.Но да не слагаме всички под общ знаменател,не говоря за София.Просто внимавайте,ако искате да имате машини и да си вършите безпроблемно работата!Налага се да поназнайвате по темата,за да можете да изисквате да ви свършат работа.А най-добре е да се научите сами да си заточвате,ще си спестите много нерви и средства.
iivanov - майстор
koveslav написа:
А най-добре е да се научите сами да си заточвате,ще си спестите много нерви и средства.
Едно комбинирано шаблонче , една пиличка и сте вие. На машина само при чукната верига.
kr1100 - майстор
следващия път като режиш дебело дърво клон първо 1 обратен ряз отдолу нагоре .После режи на клин. 1 ряз до почти средата и 1 наклонен под ъгъл поне 30 гр.Отсраняваш клина и режеш надолу.В момента когато започне да пропуква /проскърцва вдигаш ината нагоре и изчакваш.
  • 1
  • 2

Тема "Как може да се изправи леко крива дъска на моторен трион?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: