Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
ive1ina - напреднал
Здравейте,
радвам се че открих този форум. Ще ни е от полза в предстоящия ремонт.
Казвам се Ивелина, мъжът ми е Георги, а синът ни е на 1 година и 8 месеца и се казва Светослав :yawinkle:
Предстои ни ремонт на апартамент, който е само на мазилка, близо 120 квадрата е и е с ужасно криви стени и таван. Направо сме се хванали за главите. Сега усилено чета за таваните от гипсокартон и умувам какво точно искам, защото това ще е едно от 1-те неща които ще направим.
Ами това е за нас, а това е нашето момченце Изображение (цък :yawinkle: )
shotik - майстор
Здравейте семейство!Добре сте дошли и се надявам че все ще се намери някой който да помогне.
Приятни часове с форума!!!
UNIOR - модератор
Здравей и добре дошъл, сигурен съм че ще намериш много добри идей тук, и се надявам да ни показваш повече снимки от самиш процес.Не се притеснявай да задаваш глупави въпроси :) , по добре глупав въпрос отколкото паднал Таван :-D
Пожелавам ти успех и те поздравявам теб и цялото ти семейство.
Успешен ремонт :)
crez - майстор
Добре дошли в голямото семейство на "сръчковците". Ти питай не се притеснявай, а ние в рамките на възможностите си ще помагаме и повечи снимки, понякога няколко снимки говорят повече от 100 изписани реда. Успех! :)
Lans Link - специалист
Здравейте и от мен :supz:
Тва Заралийте са готини хора.Знам го от опит.
Justy - майстор
Добре дошла :) Наистина има много информация. И не се притеснявай да питаш - от 100 отговора все ще има един верен :wink:
Nini - напреднал
Добре дошла и от мен!!!!!! :thumbs: Ще се убедиш,че тук има много знаещи и можещи хора, чийто съвети ще ти бъдат от голяма полза.В час са и с новостите в строителството и мателиалите ,което е СУПЕР!
РЕМОНТА НЯМА ДА МИНЕ И БЕЗ НАЙ-МАЛКИЯТ ВИ ПОМОЩНИК МАЙ :-D
ive1ina - напреднал
Благодаря ви за топлото посрещане :)
Със сигурност ще има много зададени въпроси. За сега нищо не можем да започнем, защото се появиха спънки с кредита, но искрено се надявам да успеем да хванем поне малко от лятото.
ironlady - модератор
Здравейте и от мен :winken:
Приятно прекарване във форума и ви пожелавам безпроблемен ремонт :)

Тема "Здравейте!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: