Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Svezar - специалист
15 градуса и комфорт... :shock: Тази стая трябва да е доста слънчева или терморегулатора е пълен леш за да докарва приятна температура при настроени 15 градуса :wink:
шоп - майстор
Чета и не вярвам на ушите си :-)))
15 градуса и комфорт. Че мен жената ми се кара ако вкъши е под 23 градуса
За да е мир винаги е 23-26 градуса и аз и сина си се движим спокойно по боксерки:-)

Иначе jordanvass го написа пределно ясно. Нека е обеца на ухото за всички четящи. Ако не е климатик ( термопомпа) дали печката е норвежка за 2000 лв или китайка за 15 лв топли еднакво и изразходва едно и също количество ел.енергия:-)))
Leon - специалист
Taka е ... ама тя ... рекламата какво ли не прави!

:shock:
шоп - майстор
Магистър съм по реклама и маркетинг. Не се хваля с това, нито си вадя хляба с това, но определено знам как се влияе общественото мнение. То затова има и ел. котли Галант, катодни, анодни, електролизни и незнам си още какви измишльотини. И тези продукти се купуват???
Разбира се след една година експолоатация пазара 2ра употреба е наситен с тези уреди и пак има мераклии:-)

П.П сега се сетих за един "фен" направил революция в енергетиката с тенекия от сирене и 2 кварцови лапмпи... май и в този форум бе писал. Язък за потърпевшите, но сигурно доста шарани са клъвнали.

Тема "Конвектор Adax,нов ползвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: