ky-kyy написа:Що си мисля, че бъркаш Макел с Макалон......Имаш право.

ky-kyy написа:Що си мисля, че бъркаш Макел с Макалон......Имаш право.
ky-kyy написа:Що си мисля, че бъркаш Макел с Макалон......Споко. Човека хем е аматьор, хем няма нищо общо с електротехниката.
hidrazin написа:Човека хем е аматьор, хем няма нищо общо с електротехниката.Кетапа къде да дойда да ти го покажа?
arkadas написа:Самият контакт и връзките в него са проверени и всичко там е наред. Установих, че при проверка с фазомер, фазата в проблемния контакт свети по-слабо в сравнение с тези на останалите контакти. Моята логика също подсказва проблем в някоя разпределителна кутия. Въпросът е, че кутиите са подпазани и установяването на местоположението им ме затруднява. Опитвам с почукване по стената, но за сега не напипвам нищо конкретно, а не ми се ще да къртя на поразия. До колкото знам има някакви изисквания за поставяне на кутиите на около 60 см от тавана. При разговор със строителя на сградата, същият твърди, че подобен проблем е невъзможен.Доколкото разбирам "гаранцията е невъзможна"
toolegittoquit написа:Кетапа къде да дойда да ти го покажа?Само да не извадиш няква диплома за средно, от някъв техникум.![]()
arkadas написа:Самият контакт и връзките в него са проверени и всичко там е наред. Установих, че при проверка с фазомер, фазата в проблемния контакт свети по-слабо в сравнение с тези на останалите контакти. Моята логика също подсказва проблем в някоя разпределителна кутия. Въпросът е, че кутиите са подпазани и установяването на местоположението им ме затруднява. Опитвам с почукване по стената, но за сега не напипвам нищо конкретно, а не ми се ще да къртя на поразия. До колкото знам има някакви изисквания за поставяне на кутиите на около 60 см от тавана. При разговор със строителя на сградата, същият твърди, че подобен проблем е невъзможен.А смени ли си контакта с друг за проба?
Leon написа:п.п. Ама ... китап инсталации не прави! Пък и се купува!За да приключа офф-а. Да, аз съм онзи, който беше с ник thinkpad. Никъде не съм твърдял, че не съм, но изрично никъде не твърдях и че съм. Като минимум имам кетап със степен "техник", отделно висшето образование по определена специалност. Предлагам да... cut the crap... По английски, че е по-благозвучно. Нъл?
toolegittoquit написа:...п.п Явявал съм се на практически и теоретични изпити по изискванията на държавата за съответната специалност. Тя признава резултатите, някои хора тук не. Я пак?Тамън взе да ставаш симпатичен и пак плашиш, че ще ставаш лош!
...Ся отивам да видя какво става с вискито, че иначе ще стана лош.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: