Ел. инструментите. Консумативи.
шоп - майстор
mitko64 написа:
Да улесня горе колегата Шоп, ето му снимките на вартбурговата рейка viewtopic.php?t=25456.
Друг самоделен вариант съм чувал от ладов крик.
Благодаря за улеснението!
Даже съм забравил кога съм публикувал тези снимки. Почти 7500 пъти са разглеждани:-)))

Дано на някой са били полезни. Да допълня, че луфтове няма никакви и даже извършвам доста допълнителни шлосерски опреции на нея като " избушване" и щанцване на ламарина 1 до 1.2 мм
Поздрави на всички!
krasimir_stoi4kov - напреднал
Благодаря на всички за мненията :partyman:
Попрочетох и ме навихте да си взема Sparky 43 :prost:
Тази на Wolfcraft няма никакви резервни части , поне тук в БГ , тоест едно счупване и стойка за сумати пари отива за скраб , което е доста тъпо :-D
Тази на Sparky се оказва , че си има всичко по отделно като резервна част :-D което всъщност ме доубеди в избора ми :-D :-D :-D :partyman:
Изгледах и руски клипове с представянето и тестването на стойката и доста ми хареса :)
EDI - майстор
Ха така, много правилно решение.Да ти е честита. :partyman:
Какви резервни части да си поръчам според вас ? кажете слабите места :? :partyman:
ZEDYCUS - майстор
:? За какво ти са резервни части, работи си с нея , пък ако стане нещо тогава му мисли. Напълно излишно е да трупаш части, които гаранция че няма да ти потрябват.
ами китаиската стойка се счупи там дето държи бормашината , та си имам едно на ум вече :-D

Тема "Стойка за бормашина -мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: