Здравейте,
Дойде и моя ред да попитам за една машина.
Става въпрос за Тайга 245(215).Помолиха ме да я погледна след ремонт от един добър майстор. Симптомите бяха: трудно пали, ако запали се държи нестабилно.
При първоначалния оглед всичко изглеждаше добре. При махането на цилиндъра останах малко, меко казано, изненадан.
На цилиндъра му беше паднало покритието. На собственика на машината му било обяснено, че този цилиндър е отличен спрямо неговия, който е бил на машината. Да ама не. При огледа видях, че неговият стар цилиндър е по-добър от новия. Игления лагер (оригиналния) беше заменен с друг модел лагер от съвременна машина. От тук възниква и проблема с луфта на буталото спрямо биелата. При оригиналния няма тякъв луфт между тях. На снимките се вижда за какво говоря.
Накрая да помоля за съвет и помощ в тази ситуация – къде мога да намеря майстор в София или резервни части за нея. Дори съм склонен и на втора ръка части дори и на машина.
Дойде и моя ред да попитам за една машина.
Става въпрос за Тайга 245(215).Помолиха ме да я погледна след ремонт от един добър майстор. Симптомите бяха: трудно пали, ако запали се държи нестабилно.
При първоначалния оглед всичко изглеждаше добре. При махането на цилиндъра останах малко, меко казано, изненадан.

Накрая да помоля за съвет и помощ в тази ситуация – къде мога да намеря майстор в София или резервни части за нея. Дори съм склонен и на втора ръка части дори и на машина.