Радвам се за щастливия финал. Казах аз - в тези усилни времена е важен баланс между търпение и упоритост, а не конфронтация 
Що се отнася до котела-и аз не го бях виждал на живо преди покупката и се изненадах приятно, когато ми го докараха. Вратите са си на място и се затварят, и пепелника си е цял ;) Изглежда приятно, на пипане изработката е здрава, с две думи постарали са се. Радвам се, че все още в България има хора, които мислят.Единствено маркетинга им куца.
За горелката- мислех си, че ще е по-шумна ;) Шумовете които издават с шнека дори са приятни. Меню на български имам. СОМ- портът работи перфектно, т.е. и интернет връзката ( за което м/ у другото в ръководството на горелката нищо не пише, но на сайта на Натурела е написано за какво и как може да се ползва). Настройки има доста и възможност за добавяне на това-онова също има, което смятам че развързва ръцете на тези които обичат да майсторят. Със сигурност Грейко имат какво да подобряват( сигурно и те го знаят), но основата е повече от добра. + това разработката на нови софтуери за управление и добавянето на разни джаджи изисква инвестиции и би се отразило на иначе конкурентната цена на продукта.
С две думи, първите ми впечатления от системата са положителни. Ще трябва да си поиграя с настройките оттук нататък за оптимален разход.
Единственото, което не ми харесва е фунията която се образува в бункера ;)