• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
benimm8808 - специалист
vladeto8610 написа:
Здравейте, повече от месец и аз се боря с настроиките, обаждах се и на сервизните в гр.Русе, но без резултат, много зети, извън града и т.н. Непрекъснато като си направи градусите на водата гасне, това го прави на половин един час, а за паленето отиват адски много пелети и до като трае процеса на палене пада още темепературата. Според мен е от това, че менюто което е за стайната темепература пише Lo" и нз как да го промен ясъответно на по-големи градуси....
Колега вдигни параметъра Pr 43- М-9-4-06 с няколко градуса.Заводски ги оставят на 2 гр.,моя е на 7гр.
Забравих да спомена, че съм със старото управление и всеки съвет ако може да е с по-подробно описание къде как да направя защото...не ми е никак ясно

п.с. може и телефоните да си оставите на ЛС ще Ви се обадя в удобно време за Вас и да коментираме
benimm8808 - специалист
vladeto8610 написа:
Забравих да спомена, че съм със старото управление
На правилното място си.Тя темата си е за старите камини 15кW и 23кW.
ок, тогава как да стигна до този параметър Pr 43- М-9-4-06 за да кореирам?
benimm8808 - специалист
vladeto8610 написа:
ок, тогава как да стигна до този параметър Pr 43- М-9-4-06 за да кореирам?
Разгледай темата назад има го ключа за достъп до менюто,от там мисля,че лесно ще се оправиш.
Здравейте,
имам един въпрос.
Повече пелети или повече въздух е необходимо за поддържане на температура?
benimm8808 - специалист
Ozgyur89 написа:
Здравейте,
имам един въпрос.
Повече пелети или повече въздух е необходимо за поддържане на температура?
Колега в кръга на шегата,повече вода или повече храна трябват за оцеляване.
:supz:
mimitoni - специалист
Привет колеги. Искам да разбера при каква наи висока температура почиствате камерата за горене на камината. Аз го правя на 5 чув. изчаквам 3-4 ч. да спадне температурата под 30гр. и започвам. ПМ 23кв. А вие? :?
ivoto - специалист
нищо не чакам... гася я на 5-6 чувала, чакам 10 минути да се издими, и пускам прахосмукачката...
kafaka - специалист
На около 4-5 чувала я изчаквам до около 30 мин.и пускам прахосмукачката.Това когато е в непрекъснат режим на работа.Сега съм пуснал ежедневното меню и работи от 05 до 08 часа и след това от 14 до 23 часа.Разхода е между 15-17кг. за 24 часа.Настроил съм я на 65 градуса да модулира по вода ,но за толкова време не може да влезе в модулация.Поздрави!
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: