• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
emil_v r - майстор
Добре де , но колко аджеба иска СХЛ на кв.м . фаянс по стена ?
Приблизително .
Под 25лв/м .м и цокъл под 5 лв /м отдавна аз и мойте познати не слагаме. Става дума чиста печалба .
Не казвам че системата за заплащането на квадрат отдааавна остаря .
Колко искаш СХЛ , че ме е страх да ти погледна в ценоразписа ? :-D

Спред мен таквиз като СХЛ достатъчно изгонихте от България
в Чикаго има 100 000 , в Испания 1 000 000 .
Това са хора с бъдеще ще родят деца и ще ги възпитат да работят , (за вас ) .
Според мен СХЛ във форума се ХВАЛИ а не си прави реклама , знам го по себе си .
Вижте какви учебници ви направи , и аз бях направил ,и при тази неблагодарност ги изтрих.
Стефан - майстор
emil_v r написа:
.. Под 25лв/м .м и цокъл под 5 лв /м отдавна аз и мойте познати не слагаме. Става дума чиста печалба .

Спред мен таквиз като СХЛ достатъчно изгонихте от България
в Чикаго има 100 000 , в Испания 1 000 000 .
Това са хора с бъдеще ще родят деца и ще ги възпитат да работят , (за вас ) .
Според мен СХЛ във форума се ХВАЛИ а не си прави реклама , знам го по себе си .
Вижте какви учебници ви направи , и аз бях направил ,и при тази неблагодарност ги изтрих.
Цялата гилдия в атака против нагли клиенти :?

:lol: :lol: :lol: Ако наистина вземаше тия пари, нямаше да садиш лук и тикви! И да ходиш на една туба бензин, за да им слагаш туби от минерална вода. Щяха да ти ги носят у Вас.

А според мен тока отдавна трябваше да стане 50 ст/квч
masterval - майстор
Под 25лв/м .м и цокъл под 5 лв /м отдавна аз и мойте познати не слагаме. Става дума чиста печалба .
От много време избягвам да отварям "онзи" ценоразпис, но се престраших.
26 и нещо, умножени по 20% от понеделник.
Отиваме над 15 евра ма м², към което добавяме секви фризове, лайстни, прочее. :?
Стефан - майстор
колега masterval,
лично ти ще викаш ли такива майстори, па макар и на световно равнище/според тях/?
Аз НЕ!!! Па макар и да съм с две леви ръци, и с по два пръста на всяка. И не е от стиснатост, а защото знам как се печелят ЧЕСТНО пари :?
masterval - майстор
Колега Стефан,
Кучето скача според тоягата, цените според търсенето (току-що го измислих :-D )
В София в момента това са най-търсените, смятам аз, работници.
Както правилно забеляза колегата Емил-от-Вр., който беше в занаята, сега работи в Испания. Тук останахме другите. :-D

Но трябва да кажа, трудът на фаянсаджията е от най-тежките. Когато си се поклонил на всяка плочка 20 пъти, вечер ходиш като Ер-голем.
Парите от този труд са си честни, поне част от тях :-D
Стефан - майстор
ЕмилВР никога няма да отиде в Испания - тук си е. По няколко причини. Някой трябва да развежда звяра/кучето/ вечер, да бере ягодите, доматите, тиквите, да вади лука :lol: Той си е селянин като мене. Емо, нали не се впрягаш? Поне за тебе съм сигурен, че ме разбираш.
emil_v r - майстор
Олеле , този СХЛ , верно иска повече от мен .
Не трябваше да ми казвате неговата цена , макар че той има мн. повече разходи от мен . :)
Не знам аз не съм единица мярка за нищо ,
проблемът е че мойте приходи са разходи на Стефан ,и няма да се разберем , само глей да ми не паднеш на мистрията!
Трябва да се търпим поне малко .
Бих се радвал всеки да забогатее , стига да не вкарва хиляди др. в чудовищна мизерия.
Селянин съм , но ти си по- селянин защото тук сме на 120км. от столицата , а ти на 220км .
Къде съм аз, къде си ти ?
Стефан - майстор
Емо, аз и назад да вървя, пак не можеш да ме стигнеш :lol:
Само дето още не съм решил да си направя фирма. Ти какво чакаш - ще избиеш рибата с твоите възможности.
Къде съм аз, къде си ти? :?
ribnikolaevi - майстор
Бих те наел, но не с този БДС, който ми цитира, даже и без пари да бачкаш. А това за фенерчето не го знаех. Но ако искаш може да ти пратя снимки от изпълнения на твои колеги, както и цените им ... :) Но първо кажи можеш ли да пиеш, че ще ти се наложи, за да не получиш разрив на сърцето, като видиш снимките. Няма да сложа ухилена физиономия тук, щото не ми е до смях. Що майстори, що фирми се учиха на тая баня ... а пари искаха като твоите ....
pipbel - майстор
Aйде стига вече - тоя спор стана безмислен
Като има луди да им дават баницата, ще я ядат разбира се. До време....
А виетнамците рано или късно ще дойдат - само да ги пуснат, не може да не дойдат след като общака дето не може да си напише името взема 700-800$ месечно
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "ТАРИФИ НА МАЙСТОРИ ЗА ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ ЗА 1 КВ. МЕТЪР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: