Е какъв е проблема да занесеш повредения уред в магазина, от който е закупен? Оттам нататък имат 30 дни, за да го върнат работещ. Няма 2 месеца.
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
Dan40PancheF
- специалист
В Лидле гаранцията на всеки ел. уред е 2 години може и да има 1 от производителя ,но тогава си е обозначено на опаковката 3 Години гаранция. Преди 2-3 години си взех един поялник от лидле и се счупи преди 1 година и нещо . Върнах им го и ми върнаха парите .Една ел. самобръсначка им върнах след 1 година, не я ползвах пък и не ми харесваше ,пак ми върнаха парите . Лично аз съм много доволен от гаранцията им. Дано да не се изхитрят и да отворят оторизиран сервиз на марката парксайд ,че тогава май ще се видим в чудо.
stan73
- майстор
Че те си имат такива 3 на брой. За за машини/уреди произведени от Компернасс - Бушона в София, за Гризли пак е в София, а за Аинхел е в сервизите им в представителствата в страната. Иначе и преди съм писал във форума - намирам гаранционната политика на Лидл и на сестринската верига Кауфланд за много добри - както за нас потребителите, така и за тях (търговците). В смисъл така е много по-добре за нас: сигурни сме и пазарим по-смело и повече, защото сме спокойни, че ако нещо се случи (в смисъл машината или уредът се повреди) или артикулът не ни хареса или не ни върши работа, ще ни върнат парите, а и за тях е много по-добре, защото хората си пазарят много по-охотно при тях, като така им се вдига оборотът (не напразно финансовите резултати на Шварц Груп (Лидл и Кауфланд) за страната са най-добри), а и рекламата и доволността на клиентите е много по-голяма. Лично ми се е налагало да се възползвам няколко пъти от гаранцията им и са ми я уважавали, докато при останалите вериги или не са ми я уважавали или са ми предлагали само замяна или са ме задължавали да си купя нещо друго от тях на същата или по-голяма стойност - ами ако не искам (аз лично предпочитам в такъв случай да ми върнат парите и сам да си реша какво да правя с тях) ?
П.П. Принципно в белият свят гаранционната политика на сериозните вериги е подобна на тази на Лидл и Кауфланд. Там отдавна са установили, че за всички е по-добре...
П.П. Принципно в белият свят гаранционната политика на сериозните вериги е подобна на тази на Лидл и Кауфланд. Там отдавна са установили, че за всички е по-добре...
fore
- майстор
Не знаех че Лидл и Кауфланд са на едно. Това обяснява нещата защо и двете вериги са най успяващи тук.
Купих ножчета за метал и дърво за зегера, взех и него. Захвата за ножчетата на зегера и екстрите му са по добри от на Спаркито ми. Има един превключвател за прахта-двупосочен-да смуче или да духа към ножа. Не съм сигурен-не съм го пробвал още.
Интересно ми е че има ножче за алуминий с доста едри зъби. Все едно е за дърво. Алумина е мек метал, но тези зъби не са ли прекалено едри ?
Купих ножчета за метал и дърво за зегера, взех и него. Захвата за ножчетата на зегера и екстрите му са по добри от на Спаркито ми. Има един превключвател за прахта-двупосочен-да смуче или да духа към ножа. Не съм сигурен-не съм го пробвал още.
Интересно ми е че има ножче за алуминий с доста едри зъби. Все едно е за дърво. Алумина е мек метал, но тези зъби не са ли прекалено едри ?
stan73
- майстор
fore написа:Не знаех че Лидл и Кауфланд са на едно. Това обяснява нещата защо и двете вериги са най успяващи тук.То това за Лидл и Кауфланд съм го писал поне няколко пъти във форума, но явно някои неща се четат от някои потребители по диагонал, а и не си падат много много да използват търсещи машини... Както и да е.
П.П. Даже и в Германия финансовите им резултати също са мнооого добри. Единствено Алди са пред тях и то не с много.
fore
- майстор
Е как няма да са добре и в Германия. Правя си директна съпоставка на моите възможности- с що годе нормална за страната заплата се оборудвах с маса и машина за без пари. Преди това купувах действително Спарки и там успях да купя някоя и друга машина, но и дадох значително повече пари.
Ако паралелно се погледне един с.с. Немец с 4рно по голяма заплата при същите цени в Лидл, става ясно че там направо този магазин им е като за социално слаби.
А при нас машините и техниката е на нормални цени, а храната е като за милионери.
Понеже съм запален от моят баща и по Влаците -НО Пико, Роко и тнт. Там пак цените за нови сетове и модели са като за Немци. Понеже моите Влакчета са аналогови, та се огледах в един препоръчан ми сайт за подобни "играчки" за цифров сет на Роко. Мисля с триста зора да взема един и после да цифровизирам и останалите машини позволяващи това.
Ако паралелно се погледне един с.с. Немец с 4рно по голяма заплата при същите цени в Лидл, става ясно че там направо този магазин им е като за социално слаби.
А при нас машините и техниката е на нормални цени, а храната е като за милионери.
Понеже съм запален от моят баща и по Влаците -НО Пико, Роко и тнт. Там пак цените за нови сетове и модели са като за Немци. Понеже моите Влакчета са аналогови, та се огледах в един препоръчан ми сайт за подобни "играчки" за цифров сет на Роко. Мисля с триста зора да взема един и после да цифровизирам и останалите машини позволяващи това.
Virtex
- майстор
Понеже се дискутират разни неща...да се "оплача" и аз - поръчах от емаг-а на черният петък комплект на Бош от битове и други неща, 86 броя.
Не знам при мен ли е проблема, но някои от тях са директно криви - т.е. слагам ги в патронника, завърта и виждам как не са центрирани, а правят кръг, не само въртеливото движение.
Някои са ок, други не...не знам как става този номер, гледах уж патронника е ОК и не знам как да разбера по по-добър начин кое е кривото в случая.
Та ако се окаже комплекта кофти, нищо, че е Бош с оригинални лепенки и т.н. от емаг-а (доставен от тях, не от друг търговец), гаранцията за качествен продукт не винаги е налице...
Не знам при мен ли е проблема, но някои от тях са директно криви - т.е. слагам ги в патронника, завърта и виждам как не са центрирани, а правят кръг, не само въртеливото движение.
Някои са ок, други не...не знам как става този номер, гледах уж патронника е ОК и не знам как да разбера по по-добър начин кое е кривото в случая.
Та ако се окаже комплекта кофти, нищо, че е Бош с оригинални лепенки и т.н. от емаг-а (доставен от тях, не от друг търговец), гаранцията за качествен продукт не винаги е налице...
vasko9999
- специалист
vasko9999
- специалист
vasko9999 написа:potrebitel22 написа:Понеже се дискутират разни неща...да се "оплача" и аз - поръчах от емаг-а на черният петък комплект на Бош от битове и други неща, 86 броя.За съжаление в Бг всичко е к..еф.Дано всичко мине добре с рекламацията и не започнат да ти носят "от девет дерета вода" и редовните реплики ама то това,ама то онова....Онлайн пазаруването като цяло в началото и на мен ми хареса но след като се опарих няколко пъти
Та ако се окаже комплекта кофти, нищо, че е Бош с оригинални лепенки и т.н. от емаг-а (доставен от тях, не от друг търговец), гаранцията за качествен продукт не винаги е налице...вече само гражданска отговорност правя онлайн,говоря конкретно за България,иначе от разните му англйски,китайски саитове проблеми не съм имал.За мен човек когато взима нещо е най добре да се придържа към мксимата "око да види,ръка да пипне".
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература