• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 460
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iceheart - специалист
И ти имаш Л.С. ........ Сигурен съм, че е така.... нали това беше идеята... :-D Моето "пръцкааа" така от доста време.... :-D
rosso666 - специалист
По една бъркалка само трябва да сложите в горивния цилиндър и стават всегоривни
bobi8008 - напреднал
n.ganev написа:
iceheart написа:
:-D Как е n.ganev......как са нещата.
Имаш ЛС. Иначе - :yawinkle: :wink: . Само ако знаеш онова Ферари дето го поНатурелих как пръцкааааа :rock: - СтраУотно работи.
bobi80@abv.bg
iceheart - специалист
??? :? Това не го разбрах ама както и да е.......
Последна промяна от iceheart на нед дек 13, 2015 10:30 pm, променено общо 2 пъти.
bobi8008 - напреднал
Май това не беше за мен
n.ganev - майстор
Май за теб. Има тема за Фероли дето Айса е помогнал на много хора.
iceheart - специалист
bobi8008
Пробвай това t07-22, t10-65, t12-90, ако оганя не е добър .... върни t12-80, ако не смогва с градусите направи t07-20, t12-90.... за начало пробвай така и пиши да видим как се държи горелката..... Трябва да ти е ясно, че от растояние настройка е с проби...не е същото като да го виждаш....за това става с проби...ние обесняваме ти пробваш и гледаш... :-D
rosso666 - специалист
Кплега айс какво му препоръча да направи че тези феролита трябва и технически речник трябва да отварям хахаха :-D
bobi8008 - напреднал
iceheart написа:
bobi8008
Пробвай това t07-22, t10-65, t12-90, ако оганя не е добър .... върни t12-80, ако не смогва с градусите направи t07-20, t12-90.... за начало пробвай така и пиши да видим как се държи горелката..... Трябва да ти е ясно, че от растояние настройка е с проби...не е същото като да го виждаш....за това става с проби...ние обесняваме ти пробваш и гледаш... :-D
Разбира се от растояние толкова . Но сега ще и задам тези параметри и ще пиша.
n.ganev - майстор
Като бях с Ферарито с тези настройки беше ОГЪН КАФЕ, че съм стигал и до t07-23 24 ама си зависеше от маТряла.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 460

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: