Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev
- майстор
1107 мнения в "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др."
filmatoplo
- майстор
Очен большой шнек, маторят ша има ли мощност. 

filmatoplo
- майстор
Питах за клип на срязаната тръба но никой не качва, и аз искам да се ориентирам на къде бие пламъка.
iceheart
- специалист
stefan33 написа:Онзи ден и аз си монтирах керамичната запалка. Всичко е документирано с богат снимков материал,но не ми остава време да ресайзна снимките за да ги кача.На котел фероли дали ще има положителен ефект ако резна горелката като айс?Отново да кажа, че после някой да не се сърди, че не е разбрал. Режа така горелката за котли, Атмос (пиролизен), Дакон, Бош, Будерус, Юнкер, Марели, Голден Файер и др. с вертикална водна риза. По този начин горенето става под 45 градуса, което за този вид котли ме устройва повече. Другите неща които изброих по горе в един от предишните коментари също са плюс за по-малките и плитки котли, кадето обратния въздух ми създава излишни проблеми. За Фероли котел смятам, че няма да има ефект. За смяната на запалката чакаме да пуснеш снимки, че доста хора се интетесуват и ще бъде много полезно, а темата става по-красива като има картинки...

Филме за съжеление не съм снимал точно такъв тип за да пусна видео или снимки. Днес прекроих една за Атмос и тези дни когато я сложа ще се опитам да задоволя любопитството ти.

filmatoplo
- майстор
Да колегата визирах, нали я има горелката у тях, на Атмоса на коя врата.
iceheart
- специалист
Аз лично препочитам горната врата, ако има и добра тяга на комина за да не се ползва вентилатора на котела и с преработката на горлката се получава супер, но и с вентилатор става. Виждам, че някой колеги ползват долната врата.... за някой видове горелки.... като цяло харесвам каотлите Атмос.
Филме виждал ли си котел който не чистен 12 години...... Атмос 40 монтиран през 2003 г. и никога не е чистен освен видимата част на котела....., а за филтара не ми се говори
, групата за допълване съм убеден, че не действа от няколко години.... първо спира 3 етаж после 2 етаж и накрая 1 етаж работеше на половина.....вода имаше само в половината радиатори на 1 етаж....направо не ми се говори......какви хора има....

Филме виждал ли си котел който не чистен 12 години...... Атмос 40 монтиран през 2003 г. и никога не е чистен освен видимата част на котела....., а за филтара не ми се говори

Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература