Мечтата на всяка домакиня
jj77 - специалист
има ли изискване за отстояние на съдомиялна от мръсния канал и изискване за спазване на някаква денивелация между извода на машината и мръсния канал?
invizitor - специалист
най лесно и практично е да се свърже в сифона на мивката (има си специални изводи на него за перални, миялни и др. такива) препоръчително е извода за канала и контакта да се намират някъде отстрани в друг шкаф(ако може) защото иначе избутват напред миялните, особенно ако са за вграждане и става малко труден монтажа
Чаро - Акълия
труден или невъзможен??? има ли някой снимка на съдомиялна за вграждане от към гърба??? щтото имам проблемче и трябва да местя изводите или....да напасвам...
Антония - специалист
Обади се в Платан по телефона, ще ти кажат какви са изискванията за различните електроуреди. На мен мебелистът ми ме светна, че каналът за боклукомелачката трябва да е максимално ниско разположен, водопроводчикът не знаеше.
крум - специалист
На нашата миялна дават отходната вода че трявба да е на мин 30 см, макс 100 см.
Цачо, мести изводите. Всичките съдомиялни са дълбоки точно колкото да не можеш да ги вържеш, ако изводите и контакта са ти зад тях...
Добре че ме бяха предупредили, та ги оставих в страни.
Чаро - Акълия
ще ги местя, явно нямам избор :sad: те от платан ще ми дадат схема НО аз нали си имам мой възгледи за нещата :-D понеже стената отзад е обшита с гипскартон ми се въртеше нещо :-D ма най-добре е да ги преместя и това за мелачката ми е полезно- да не се наложи да преправям всичко щот вече се побърквам от тоя ремонт
мерси за съветите :razz:
larana - напреднал
И аз ядох същата супа. Бях ги монтирал отзад по препоръката на един приятел, който има съдомиялна. После се оказа, че е забравил. И на мен не ми се местеха, но разгледах доста модели и се оказа, че размерите и са точно толкова колкото да влязат. Та се наложи да ги местя - прави и обратни води. За захранването ме домързя - като му дойде времето ще я вържа твърдо.
trevora - специалист
Контакти и мръсен канал е най-добре в шкаф мивка,така ако се наложи да изключите съдомиялната няма да я вадите навън иняма при монтажа да я избутат напред :)

Тема "съдомиялна, извод за мръсната вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: