MammaMia извинявам се и благодаря едновременно, но съм ползувала Вашата скица на гарсониерата в някои форуми, където също се обсъжда подобно преустройство. Ние сме пред същата дилема- трябва да направим от гарсониерата (същата, като на скицата) двустаен. Не сме започнали ремонта. Имаме опасения, че възможните трансформации са като цяло без особен ефект и може да се окаже, че след като сме изсипали чувал пари да останем с едно силно осакатено жилище, което пак няма да върши работа. С други думи с всеки ден ми се стопява оптимизма.
Ще съм благодарна обаче на всяка ваша практична идея. Смятам също да си потърся професионално архитектурно/ конструктивно мнение и след като ми направят проект на преустройството смятам да го споделя с всички, като се надявам така да облекча много други "обречени" на подобни безумия.
Ще съм благодарна обаче на всяка ваша практична идея. Смятам също да си потърся професионално архитектурно/ конструктивно мнение и след като ми направят проект на преустройството смятам да го споделя с всички, като се надявам така да облекча много други "обречени" на подобни безумия.