Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Takezo Sensey - модератор
leonardo_vd написа:
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Браво колега станало е Супер. Чакам снимки на краен резултат.
Благодаря Лео :ops: , поласкан съм .

Малко бавно напредаме , но ще направя всичко възможно да постна и снимки с крайния резултат.

Другата седмица , ще има още един таван , за сега сме само на конструкция ..... :-D

Прикачен файл

Изобр.156.jpg
тази , снимка съм пропуснал да постна
Изобр.156.jpg (37.05 KиБ) Видяна 16096 пъти
The_FAN - специалист
Браво и от мен :)
Как се справихте с запушването на дупките при шпакловката?
Когато правихме този таван (на снимката) ни се скъса джигера но открих за сметка на това че по-лесно се чисти фугомасата като стегне. И пак си беше голяма играчка но пък стана добре :)
Продължавайте с добрата работа :)

Прикачен файл

P3220030 (Large) (Medium).JPG
P3220030 (Large) (Medium).JPG (37.95 KиБ) Видяна 15816 пъти
Чистехме , дупките по време на шпалковката ...ако запушехме някоя .И наистина се чисти по лесно когато е на сухо :wink:

А фабричната фуга ...със акрилен силикон.На вашия таван е било по кофти за шпакловка...ама няма начин. :wink:
The_FAN - специалист
takezo написа:
Чистехме , дупките по време на шпалковката ...ако запушехме някоя .И наистина се чисти по лесно когато е на сухо :wink:

А фабричната фуга ...със акрилен силикон.На вашия таван е било по кофти за шпакловка...ама няма начин. :wink:

Силикона ще хлътне.... може и да пука латекса върху него после...
Със сигурност е добре 2-3 дена след като сте го сложили силикона да го минеш пак, но евентуален проблем с пукането не знам как би го разрешил... дано да не съм прав. С унифлот се прави по принцип....
The_FAN , благодаря ти ...знам за това , но колегата твърди че с акрилен силикон , няма ядове.

Ще видим , дано да не е така. :wink:
CnapKu - специалист
Какъв е този гипсокартон ? На мен ми трябва нещо за шумопоглъщане ако мога да го нарека така .. голямо помещение и като се напълни с хора става като кошер .. :roll: Това има ли ефект върху звука и какъв ? :? Или пък да дадете съвет за това шумопоглъщане :?
Ще питам , ...до колкото знам този гипс-картон "поглъща" шума , въпреки че е перфориран :?
Matchless - специалист
Доколкото знам преобразува честотата на звуковата вълна от къса в дълга и затова намалява шума.Минералната и най-вече каменната вата освен ,че термо изолация представляват и шумоизолация.
denizaet - напреднал
takezo, кога ще пуснеш снимки на готовия таван?
denizaet написа:
takezo, кога ще пуснеш снимки на готовия таван?
...чакаме клиента да си го боядиса , каза че ще го направи сам ...
..но имаме уговорка , за още снимки , в завършен вид - така че
...следва продължение
:-D

Тема "Едно таванче ... с АКУСТИЧЕН гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: