• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Всичко за дърводелството
npelov - специалист
Гледах на грифин. Каква трябва да е шпилката като минимум. Имам едни тръби от моп (не са алуминиеви).
npelov - специалист
Аууу. ти ли ги правиш тези. Видях го в продавалника. Доста добре изглежда! Майсторска работа. Колко ги даваше?
ZEDYCUS - майстор
За съжаление, повече от един тезгях на старо. :roll: (140)
cvetomir_77 - специалист
ZEDYCUS написа:
За съжаление, повече от един тезгях на старо. :roll: (140)
От една страна ми се виждат ужасно много тези пари. От друга, като се си помисля колко работа е това и ми се струват малко. Аз ако ги правех нямаше да ги продавам като знам колко труд и време съм вложил.
npelov - специалист
cvetomir_77 написа:
От една страна ми се виждат ужасно много тези пари. От друга, като се си помисля колко работа е това и ми се струват малко. Аз ако ги правех нямаше да ги продавам като знам колко труд и време съм вложил.
Прав си, много са. Обаче изглеждат като да струват толкова. Като ги видях в продавалника реших, че са купешки. Между другото обявата я няма в продавалника (или не се намира).

Само, че аз ще пасувам май. Или поне ще изчакам докато имам на какво да я сложа и после ще му мисля.
ZEDYCUS - майстор
Така е, доста играчка са, 2 броя ги правя за 1 седмица всички операции(заедно с боя и последно сглабяне), ако само с тях се занимавам. Ще видя колко време ще ги изработвам, мога да закръгля бройката на 10 бр и да стопирам. :) Там е обявата, трябва с търсачката да се види.
npelov - специалист
не я намира на "менгеме тезгях", "дърводелско менгеме", "стяга тезгях". Дори прелистих само на "менгеме" и не я намерих. Виж дали има нужда от обновяване. И добави малко ключови думи. Малко СЕО трябва :)

Иначе може да се пробваш да направиш повече. Може би 10 броя ще станат за по-малко от 5 пъти времето за 2 броя.
ZEDYCUS - майстор
Бъгнала им се е търсачката, и на 'дърводелско менгеме' излиза и на 'тезгях', сега пробвах. :lol:
npelov - специалист
Мда. сега вече излиза. Вече никой не прави кадърен софтуер!
wanderer - специалист
  • попадна ми плот 70х160 см, от някаква маса ще да е. дебел 30 мм. в средата е ПДЧ, после има от двете страни по 3-4 мм. шперплат, и накрая много хубав дебел ламинат. и е доста тежък. отдавна искам да си направя импровизиран плот, заловен шарнирно на стената, и само при нужда да се вдига и фиксира в работно положение. проблема е че като поставя дълга линия на пряко в средата свети около 2 мм. тоест има коритообразна форма. ако го завинтя към оребрена метална рамка дали ще се изправи? искам да е абсолютно прав защото ще служи за слепване на разни неща които не търпят криво

Прикачен файл

IMG_7820.JPG
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

Тема "DIY: Работна маса/дърводелски тезгях" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: