• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
W123 - специалист
Я бързо да се подредят в две или три редици...Или май в колонка че са само двама или трима :-D
Пичове я се покажете че имам една офертичка за Вас.
И по-точно за тези които работят с Марморино.
W123 - специалист
maestro.m написа:
аз съм номер 1
Предполагам искаш да кажеш че си първи номер :-D
Кой беше другия.Natalka нямаше ли нещо общо с тая мазилка.
Dimany - специалист
Я си кажи офертичката ...пък после ще се подреждаме :wink:
W123 - специалист
Aйде събрахте се :lol: Хиените надушиха мършата:-D
Сега пичове...
Искате ли да ви пратят по куриер малко мат'рялче да го пробвате.Става дума обаче за Марморино на варова основа.Няма марка,кофичката е бяла без надписи.Технологията му на полагане си е същата като нормалното Марморино и няма никаква разлика.
Особенното е че си върви заедно с циментова основа която задължително се нанася преди него.Пробвал съм без и няма проблем но на картон нещо не ми хареса без нея.
Върви си с два вида грунд-единия е за преди циментовата основа а с другия се грундира преди първата ръка от Мармориното.
В момента има няколко мостри за проба и са готови тонирани а самата тон-карта е в процес на уточнение като май ще е в светлата гама.Не е проблем да се вземе неоцветен и по собствена идея всеки да си го оцвети като използва удобрени за варов продукт колоранти.До колкото разбрах май че са останали няколко бройки "чист и неопетнен" материал.
Кофичките са малки от по 4кг и стават наистина само за проба.
Ако не го работите като мазилка може да се използва и за основа за стукото.
На мен ми допадна понеже лесно се полира и в един момент бая се заиграх и получи прекрасен гланц.
Няма Чера разработена за него и доколкото ми обясниха ако има нужда се използва всяка една друга която е за варови продукти от този тип.
Поради това че в момента прохождат на пазара цените ще са им ниски и ако има добър отзвук може да се разшири производството и да се задържат на това ниско ниво.
Абе общо взето е някакво проучване за продукта и събиране на мнения от истински майстори за да може да се изчистят грешките и да се постигне оптимален според желанието за работа продукт.
Ако има някой навит да се прежали и да даде мнение да каже да му се изпрати мострата и да пробва.Доставката и мострите са безплатни.
Евентуално това може да стане след две седмици или незнам точно,трябва да питам.
Natalka - специалист
Тъй....ето ме и мен. Ако още не си намерил достатъчно желаещи, аз съм на линия. Макар, че лично само ги продавам около мен има доста майстори, на чието мнение мога да се доверя. Освен това след около 15 дни ще правим обучение и ако до тогава е тук ще го пробват повече хора. :wink: Аз лично страшно харесвам този тип мазилки състарени с подходящата боя. Интересуваме обаче и нещо друго - ще става ли за фасади?
maestro.m - специалист
Това не е сериозно . Не споменаваш фирма производител , ще имали сертификат за качество по Българските стандарти и протокол от ХЕИ за безопасност на продукта ! ......номер 1 съм .
Dimany - специалист
Маестро , хората можеби точно за това искат да си направят проучването ,за да могат да разберат как е материала ....нали е нов ,как ще го пуснат с име без да е проверен ......лоша реклама ,ако нещо не го бива. А ти ,като си правил мазилки да не би да си им виждал сертификатите черно на бяло ,преди да ги заплющиш по стената :registered: :-D .Аз за 8 години работа такова нешо не съм видел :partyman:
W123 - специалист
Не съм отговарял скоро понеже нямах информация.

Наталка-безпроблемно се използва за външна употреба като се спазват всички изиквания за работа с такъв продукт,все пак е на варова основа и всеки знае способността на варовото марморино да се цепи при неспазвне на температурите или недай си боже да го изпържи слънцето докато е мокро.След непълното му изсъхване след 10-15 дни може да се сложи чера.

Маестро-не е несириозно бе бате.Димани ми взе думите от устата.За това е тестов вариант и материал за да може да се каже дали има някакви проблеми и какво биха желали хората да се подобри като гъстота,пластичност,съставки...
Това е идеята да се пусне нещо готово и изпитано а не в процеса на работа да се трупат негативни мнения.А за ХЕИ,ммм ми предполагам че нямат да имат нищо против понеже в съставките няма нищо синтетично,акрилно и т.н.,само трябва да се внимава че е вар а с нея всички знаем как да се работи.Но това ще стане след време понеже сигурно процедурата в 'Мииилааа Роодинооо..." е тромава и сигурно е се наложи да се подписват милиони документи понеже съставките са вносни и въпреки че са от ЕС не пречи да се окаже че сме по-тарикати от гърците и италиянците.

При първа възможност ще се чуем с момчетата за да кажат какво ще правят нататък.
Natalka - специалист
Точно защото е варов продукт ми е интересно какво би станало, ако се нанесе навън. Защото тук в България климата е доста специфичен. А пък при нас, покрай морето да не говорим. Ще пробвам един друг вариант аз, без чера. :)
  • 1
  • 2

Тема "Кои бяха майсторите на венецианка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: