Аз отдавна съм обещал алкохол в каквато форма или етикет предпочита, стига да има път по нашия регион!
От Хидразинчо зависи кога ще се случи ;)
radius написа:не остава ли по-сухо непосредствено до разпръсквача?Изгледа ли клипа дето хидрата го е дал
radius написа:Аз да забия един принципен въпрос - не остава ли по-сухо непосредствено до разпръсквача? На снимките ми се вижда, че все едно струята хвърчи по периферията, а към центъра не пада достатъчно.На пръскачките се редуват по-къси и по-дълги струи, така да покриват равномерно разстоянието. И когато са разпределени така, че да се припокриват съседните, става наистина доста равномерно.
hidrazin написа:Зависи от пръскачките. На едни дръвчета им свалихме кората с роторни.![]()
Прикачен файл
julisimo написа:Здравейте,
преди 1 месец успях да подкарам цялата система- взех програматора и помпата, още малко копаене до "извора" и вече системата полива сама.
Слагам и няколко снимки:
....
shaxa написа:Още един въпрос. Не е ли по-добре този филтър да е преди помпата?В никакъв случай. Преди помпата само филтър за груби частици. Нещо такова.
shaxa написа:Явно при мене ще бъде проба-грешка. Още един въпрос. Не е ли по-добре този филтър да е преди помпата?Идеята изобщо не е добра
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: