Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
kio - напреднал
Някои може ли да даде мнение относно курсовете които провежда фирма KNAUF В Плевен.Ще се записвам и просто искам да чуя някакви мнения и отзиви :?:
The_FAN - специалист
това дето го пишат в каталозите ти го показват, после те изпитват с тест, който е пълен фарс и накрая ти дават тапията - нали си си платил таксата.... :)
rendo - специалист
Има такива курсове но в германия

Там един приятел ходи курс там той е с два вариянта 3 и 6 месечен

Обаче там не те учат само как да правиш обшивка и прав таван както на тукашните курсове

А всички видове подове... нива на подове наклони ........

Прaви тавани, обшивки, тавани на нива, фируги, сводове, работа с всичките видове картон
След това тайни за работата с картона няма.
kio - напреднал
искам да я изкарам защото онзи ден ми я поискаха за да я впишат в регистара на комплекса които правя в момента и аз като посран седя.парите ги дават от евросаюза и просто това си е изискването за да могат ако недаи си боже стане нещо да знаят кои е отговорен за станалото.така че ,че курса е побалгарен е ясно,ама ако ще и 1година да си на курс в германия ако рацете са ти някаде,пак нищо няма да излезе.просто ще отида да го изкарам за да не се червя повечеи няма да чакам кинти както сега-130 обарнати прозореца,1400м2 картон,900м2преградни стени-и ще платят като покажа този прословут китап които вие плюете и сигурно с основание щото е вятарничева работа ама и без него не може
The_FAN - специалист
Курса е петък събота и неделя като датите ги има на сайта на KNAUF...
kio - напреднал
сега го пишат на 26-27 този месец изпратиь докоменти сега ще чакам.интересуваше ме някои които го е карал ама явно няма.благодаря все пак на тези които драснаха по някоои ред
$64EN - специалист
и на мен ми е много мерак да изкарам и аз една тапия и се чудя дали да не се запиша и аз . ти кога ще ходиш казваш и колко струва?ако имам възможност може и аз да дойда да го караме заедно ако искаш . иначе 100% че курса в германия ще е много по-интересен и образователен , но просто 3 месеца не мога да отделя, ако беше в бг можеби да , но там не ми е по силите да го карам
kio - напреднал
курса струва 60 лв и включва самия курс и престоя в плевен за два дена. явно цената е символична за да може повече хора да се научат как се прави картон и това значи повече хора които купуват техни продукти. поне аз така си мисля. аз вече се записах и ми казаха че седмицата преди курса ще ми звъннат за доуточнение. повече на www.knauf.bg
radoraev - специалист
kio написа:
сега го пишат на 26-27 този месец изпратиь докоменти сега ще чакам.интересуваше ме някои които го е карал ама явно няма.благодаря все пак на тези които драснаха по някоои ред
Задължително си го изкарай този курс ако имаш време и възможност--ще ти трябва тапия рано или късно....
Аз примерно взимам на работа само хора с тапии или ги пращам на курс..
Успех
prascho - майстор
kio написа:
курса струва 60лв и вклу4ва самия курс и престоя в плевен за два дена.явно цената е символична за да може повече хора да се научат как се прави картон и това значи повече хора които купуват техни продукти.поне аз така си мисля.аз вече се записах и ми казаха че седмицата преди курса ще ми звъннат за доуточнение. повече на www.knauf.bg
Изказаното мнение е наивно. 60 лв за два дни, включващи няколко часа обучение не са малко. Да не мислиш, че след няколко часовото обучение ще си способен да решаваш всяка една ситуация от раз :) . Целите, които си поставят подобни фирми като Кнауф се коренят в масовото производство. Количеството компенсира по-ниската себестойност на подобни курсове. Да не говорим, че в мероприятия като тези инвестицията се отплаща с рекламата, която изкаралите курсове ще направят в бъдеще разпространявайки техните продукти. А за самите строителни материали в България не бих казал, че са на приемливи и достъпни цени!

Тема "KNAUF-курсове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: