Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Стана работата тенкс ,не ми се занимаваше да сменям разни елементи направо изкорубих всичко и му пуснах 12 волта променливо от захранване за луни за проба и така ...Като остане време ще го до изкусоря с по горните предложения!
hidrazin - майстор
Уууу... разгеле. Да не те мисля и теб. :-D
Между другото скоро си купих за подобни цели няколко адапторчета 12V 2А за по няма и 4 кинта бройката.
:partyman:
valentino76bs - майстор
От къде ,качество търсим ли или все е ментак...
hidrazin - майстор
Чайна-майна. За сега няма проблем с тях. Пък и какво му плащаш?
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Между другото скоро си купих за подобни цели няколко адапторчета 12V 2А за по няма и 4 кинта бройката.
От къде? Понеже по принцип търгашите ги продават по 10-12лв/броя?
hidrazin - майстор
Примерно от тук. В момента не намерих по-ниска цена.
DC 12V 2A 24W Power Supply Adapter
От другия китаец ги взех за по 2,05 $ бройката, явно на промоция.
Сега е вдигнал цената двойно. Но това за 2,60$ е приемливо. Пак няма и 5 кинта.
valentino76bs - майстор
Ааа любимия ми сайт...:) , а да питам друго сега както казах го пробвах с 12 волта променливо всичко тръгна и съм го включил на схемата със синьото къде е ...,а ако го захраня с 12 постоянно пак ли там да го свържа или да махна диодите който са последователно към входа на 7805....Оригинално да не са имали две напрежения...?
Прикачен файл:
DSC_0131.jpg
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Примерно от тук. В момента не намерих по-ниска цена.
Мда, явно не си ги взел от България. Хич не ми се занимава с онлайн разплащания и нямам никакви подобни неща, нито пък ми се чакат месеци. Мислех, че си набарал някъде тук далаверата. :-D
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
Мда, явно не си ги взел от България. Хич не ми се занимава с онлайн разплащания и нямам никакви подобни неща, нито пък ми се чакат месеци. Мислех, че си набарал някъде тук далаверата.
Ми ясно съм написал - Чайна-майна.
За това дали ти се занимава с онлайн разплащания - просто нито знаеш как, нито можеш. Та само това е проблема.
За чакането с месеци сега проверих. Поръчани са на 03.09.2015-та. Потвърдил съм доставката на 30.09.2015-та.
Преди да потвърдя доставката съм ги пробвал - та поне няколко дена по-рано съм ги получил.
Резултат - време за доставка около 3 седмици. Безплатна от Китай до в къщи.
Далавера няма. Има незнаещи и неможещи.
DMN - майстор
valentino76bs написа:
да питам друго сега както казах го пробвах с 12 волта променливо всичко тръгна и съм го включил на схемата със синьото къде е ...,а ако го захраня с 12 постоянно пак ли там да го свържа или да махна диодите който са последователно към входа на 7805....Оригинално да не са имали две напрежения...?
Диодите няма да ти пречат, пак там трябва да свържеш 12V постоянно като спазиш полярността. Импулсния траф си го махнал нали?

Тема "Ремонт на платка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: