Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
За това дали ти се занимава с онлайн разплащания - просто нито знаеш как, нито можеш.
Мога да си направя всичко необходимо, но предпочитам да го получа скоро и по-възможност да го пипна, преди да го поръчвам/взимам. Не обичам да боравя с банки - просто е. И да ти разсея съмненията - примерно имам PayPal. Но не държа средства по него.
valentino76bs - майстор
DMN написа:
valentino76bs написа:
да питам друго сега както казах го пробвах с 12 волта променливо всичко тръгна и съм го включил на схемата със синьото къде е ...,а ако го захраня с 12 постоянно пак ли там да го свържа или да махна диодите който са последователно към входа на 7805....Оригинално да не са имали две напрежения...?
Диодите няма да ти пречат, пак там трябва да свържеш 12V постоянно като спазиш полярността. Импулсния траф си го махнал нали?
Е да махнах го ....добре благодаря!
hidrazin - майстор
Изглежда напреженията са две. Или по-точно от края на намотката на импулсния взимат напрежение за релетата.
От някакъв отвод взимат за 7805 малко по-ниско напрежение.
Не махай нищо. Остави си го така и виж дали 7805 не грее - все пак в този случай ще е захранена с малко по-високо напрежение.
Ако ти се стори много топла, може да и лепнеш едно малко радиаторче/ламаринка.
:partyman:
lov - майстор
toolegittoquit написа:
hidrazin написа:
За това дали ти се занимава с онлайн разплащания - просто нито знаеш как, нито можеш.
Мога да си направя всичко необходимо, но предпочитам да го получа скоро и по-възможност да го пипна, преди да го поръчвам/взимам. Не обичам да боравя с банки - просто е. И да ти разсея съмненията - примерно имам PayPal. Но не държа средства по него.

Че то кой държи бре. Освен няколко долара или някаква друга валута при получила се разлика при трансфери и то най вече при възстановяване на суми. Дори при вертифицирането на карта след около час автоматично ти връщат доларчето в сметката на банката която ползваш.
За пореден път сам влизаш в капана да разберем, че само си чувал и правиш преразкази.
valentino76bs - майстор
Сложих му едно трафче 230/2х6v ,работи добре!

Тема "Ремонт на платка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: