• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kuuuuuul - майстор
Прикачен файл:
ot aparata.jpg
Ето това дава от апарата,същото е и от камерата.На самите у-ва снимките и видеото се гледат.
ArturDent - Почти Безобиден
kuuuuuul, за съжаление и ти си изгорял.
Файловете са криптирани с 256 битов ключ.
http://www.bleepingcomputer.com/news/se ... ted-files/
kuuuuuul - майстор
Еее,може ли да съм такъв карък :x За първи и последен път в живота си да скоча с бънджи(най вече заради снимките) и точно тогава да хвана вируса и всичко да е било напразно :x
П.П.А като са криптирани как се отварят на създалите ги устройства :?
Последна промяна от kuuuuuul на пон дек 21, 2015 8:27 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
От колко метра скочи?
:partyman:
kuuuuuul - майстор
Не беше много 35м,единствения ми спомен е че три дена ме боля глава след скока :sad:
hidrazin - майстор
kuuuuuul написа:
Не беше много 35м,единствения ми спомен е че три дена ме боля глава след скока :sad:
Не се кахъри за снимките а погледни от добрата страна на нещата.
Можеше от тези 35 метра да скочиш с 50-метрово въже. Тогава снимките нямаше да те вълнуват. :-D
Шегувам се разбира се.
:partyman:
ivanovbg - майстор
kuuuuuul написа:
Язък за скачането. Да останеш само със махмурлук... Срамота. Поне да имаше снимки, а то все едно си препил :yawinkle:
Но не са заразни снимките. Свалих ги помъчих ги без ефект и ги изтрих. Не съм заразен с нищо - засега :)

П.П.А откъде мога да пипна тоя вирус? В момента по препоръка на приятели в нета съм през виртуалката. Казаха че най много нея да я зарази. Та искам да пробвам. Има си снимки и други файлове за тест.
kuuuuuul - майстор
ivanovbg написа:
kuuuuuul написа:
Язък за скачането. Да останеш само със махмурлук... Срамота. Поне да имаше снимки, а то все едно си препил :yawinkle:
Но не са заразни снимките. Свалих ги помъчих ги без ефект и ги изтрих. Не съм заразен с нищо - засега :)

П.П.А откъде мога да пипна тоя вирус? В момента по препоръка на приятели в нета съм през виртуалката. Казаха че най много нея да я зарази. Та искам да пробвам. Има си снимки и други файлове за тест.
А бе я не дърпай дявола за опашката :lol: Вируса с рекламите го пипнагх на скоро като се опитах да сваля Vag-com от един руски сайт и освен него друго не свалих :x Сигурно е от там защото в деня когато записвах снимките изобщо не съм влизал в интернет.Не забравяй че имаш черпене и чакам да се обадиш. :partyman:
ivanovbg - майстор
Няма да избягам, но защо не свирна да ти дам някой вагком? Коя версия търсиш?
ArturDent - Почти Безобиден
kuuuuuul написа:
П.П.А като са криптирани как се отварят на създалите ги устройства :?
На самите устройства не са криптирани. Все още.
Ако държиш картата/флашката достатъчно дълго на заразения компютър и там ще се криптират.

А самите криптирани файлове не са заразни.

П.П. Има един сайт https://www.virustotal.com/bg/ където след като смъкнете нещо подозрително и преди да го пуснете - сканирайте.
Качвате изпълнимия файл и ше получите резултат от проверка за вируси от 50+ антивирусни програми.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Опасен вирус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: