Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
Аз пълня, пробити от плочкаджиите дупки. С контакти и ключове, да не си помислите нещо друго :-D Ама понякога ми се налага и на мен да пробивам. Пресен пример, оня ден....мокро помещение, наредени плочки, пуснати води, курдисана пералнята, а няма контакт....Та по външната стена прекарах кабела и се наложи моя милост да дупчи, а не да тъпче, както обикновено. Та затова като ги загледах, си викам 25 кинта, де не съм ги дал :)
mitko64 - майстор
Малко са плитки за контакти, но като изчукаш един или два пъти ядката, става. Хубаво е че нямат ограничение за дълбочината.
stonesour - специалист
днес преди час в лидл дружба имаше останали само един комплект длета и ги взех. странното е, че нямаше нито боркорони, нито метчици и плашки, нито шмиргел, нито лентова пила, нито бургии. всички опоскано. само едно-две акумулаторни зегета и много от онова за отпушването на канали.

личи си, че народеца е зел заплати. :lol:
ky-kyy - майстор
stonesour написа:
днес преди час в лидл дружба имаше останали само един комплект длета и ги взех. странното е, че нямаше нито боркорони, нито метчици и плашки, нито шмиргел, нито лентова пила, нито бургии. всички опоскано. само едно-две акумулаторни зегета и много от онова за отпушването на канали.

личи си, че народеца е зел заплати. :lol:
Пепел ти на езика :axe: :-D
nikolson - майстор
Излезе бюлетинът за следващата седмица.
Passa - специалист
Циркуляра ми се струва че е същият като от последната промоция с допълнителен диск в комплекта.
Не мога да му видя кода.
Така ли е ?
nikolson - майстор
Не мога да кажа код, но според това, което виждам, циркулярът може да се ползва за рязане на метал с подходящ диск. Оборотите се регулират, а и на картинката е поставена тръба, наред с другите материали. Само дето диска ще струва колкото циркуляра. :-D
seeker - специалист
Има ли някой с мнение по въпроса с 3 в 1 шлайфа - струва ли си?
mitko64 - майстор
Циркулярът го купих лятото, за парите си е добър. Хубав плот, лят, добри срезове, даже и под 45 гр(водене по мастар естествено, не с паралелния водач). Малко ме дразни плавният старт, не съм свикнал. Дават го че има константна електроника, на на ниски обороти не съм го пробвал, а и не знам кога се ползват. Няма разцепващ клин, както на повечето нови модели. Преди имах Спарки ТК70 и не знам дали си внушавам, но имам усещане, че Спаркито режеше по- бързо. Такерчето също е добро, но му свършиш скобите.
Passa - специалист
Спаркито е по голяма сила. Значи е същият от лятото.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: