Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
Колко пари беше, че или вече го няма или линка не е добре?
MamaMy - майстор
Все забравям, че тъпия форум съкращава директните линкове и ги прави неработещи. Така е когато по форума пипат разни любители с високо самочувствие.
egomen66 - майстор
bulhomes2 написа:
Колко пари беше, че или вече го няма или линка не е добре?
profesionalist_wood Ме затапи... Не мога да си изрия мнението. Весели празници. :partyman:
Последна промяна от egomen66 на чет дек 24, 2015 9:58 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Толкова сме зле с парите че сме готови да купуваме бракми.... :cry:
MamaMy - майстор
Никого не карам на сила, но като знам колко струва един нов вентилатор за аспирация :shock:
Аз от тази клима съм си свалил компресора, а съм го купил заради него. Това е бонус и според мен си заслужава. Ако ви е висока цената съм писал, че подлежи на коментар
Нямам намерение да купувам аспирация,имам си на Райдер.... ама въпроса е че хората не могат да си позволят прилични неща :wallbash: и се стига до парадокса -преправи това,оправи това и стане франкенщайн изделието ........ :toimonster:

Гумен,аз отварям линковете без проблем. Вентилаторчето с железата струва общо 40 лв
MamaMy - майстор
Виж заглавието на форума. Ако всичко се правеше само с купуване на готово фабрично щеше да ни е адски скучен живота. Не отричам, че и на мен някой път ми писва и искам на готово, но я няма тръпката :lol:
bulhomes2 - майстор
profesionalist_wood написа:
Гумен,аз отварям линковете без проблем. Вентилаторчето с железата струва общо 40 лв
Аз ли съм гумения, че нещо не схващам? Добре, че си ти да ни отваряш линковете. Колко аспирации и вентилации си направил, че пак раздаваш акъли?
bulhomes2 написа:
profesionalist_wood написа:
Аз ли съм гумения, че нещо не схващам? Добре, че си ти да ни отваряш линковете. Колко аспирации и вентилации си направил, че пак раздаваш акъли?

За разлика от теб взимам много повече в фирмата и съм направил много отколкото ти за целия си живот. Имам и хале който го отдавам под наем с аспирация за 60 000 лв и повечето от вентилационните шахти са моя замисъл.

А за гумен,става дума за egomen,ама ти не си разбрал както винаги.

Айде със здраве
bulhomes2 - майстор
:shock: :shock: :shock: :? :? :?
Уаууу.. Какво взимаш ти вЪВ фирмата, и коя е фирмата малко ме касае, но ме интересува откъде знаеш ти аз от коя фирма колко взимам.

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: