Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
:?
Което го оправих със смяна на уплътнителя. И? Дразниш нещо? Точно защото е пускало влага, единият рефлектор в единият ръб се беше и си е опечен малко. Обаче това беше оправено, а при условие че нов фар струва едно 200лв, някой може с тия да спести някой лев. Аз ще ги пускам продажба, никого не карам да ги купува.
dyaneff - майстор
Тинки, защо избягваш въпрос какъв модел е форду и коя година ?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
при условие че нов фар струва едно 200лв, някой може с тия да спести някой лев.
http://www.avto.bim.bg/Far-desen-H4-meh ... 9m683.html
:wink:

https://www.megaparts.bg/product/1680243960
:-"
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
:-"
Виж колко струва оригинален фар Хела и къде ще намерите по-точно оригинален фар по моргите, на който щипките за регулиране не са потрошени. Тия Е-марк фарове менте си ги слагайте където искате. Оня в Мегапартс пък с нищо не е по-лачен от моят. Стига дракане по празниците.
dyaneff написа:
Тинки, защо избягваш въпрос какъв модел е форду и коя година ?
Fiesta MK3 1.8D 1990г. 4+1 врати.
Kirilpm - специалист
От всичките хубави,архаични мотори на фиеста от тези години с долен вал,а и защо не свръх модерните за форд двигатели с горен вал ти си избрал най-яловия.Най-маломощния,с доста висок разход и цени на обслужване като на съвременна кола от среден клас. :? Както казват човек това което сам си го направи,никой друг не може да му го направи
Chefo77 - майстор
Хайде стига сте се драчили с човека, той си го е избрал, той ще си го обслужва ...
Баси, като дежа ву, дали пък до онзиден някой друг не обясняваше на едни други какви са балъци да си купят коли с колко скъпа поддръжка ... :? :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Най-маломощния,с доста висок разход и цени на обслужване като на съвременна кола от среден клас.
Това имаше налично, запазено. Разходът уж би трябвало да е към 5. Скъпото му е ангренажният комплект, тая я купих с практически нов комплект ремъци. Нещо друго скъпо? И е скъпо, защото не е 1 ремък и 1 ролка. VW-гена кихна. Търсих, за краткото време, в което имах възможност да търся - това беше читаво.
Chefo77 написа:
Баси, като дежа ву, дали пък до онзиден някой друг не обясняваше на едни други какви са балъци да си купят коли с колко скъпа поддръжка ... :
Смяташ ли, че е много скъпа? Не съм искал дизел. И все пак взех, трябва ми нещо да ми вози задника.
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
Хайде стига сте се драчили с човека, той си го е избрал, той ще си го обслужва ...
Да, ама ние ще му четем оплакванията.... :-D
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Най-маломощния,с доста висок разход и цени на обслужване като на съвременна кола от среден клас.
Това имаше налично, запазено. Разходът уж би трябвало да е към 5. Скъпото му е ангренажният комплект, тая я купих с практически нов комплект ремъци. Нещо друго скъпо? И е скъпо, защото не е 1 ремък и 1 ролка. VW-гена кихна. Търсих, за краткото време, в което имах възможност да търся - това беше читаво.
Chefo77 написа:
Баси, като дежа ву, дали пък до онзиден някой друг не обясняваше на едни други какви са балъци да си купят коли с колко скъпа поддръжка ... :
Смяташ ли, че е много скъпа? Не съм искал дизел. И все пак взех, трябва ми нещо да ми вози задника.
Като си говорим за скъпо провери колко са компект сегменти,бутала и гарнитури за двигателя,за шлайф мога веднага да ти споделя актуални цени,че скоро го дават да се застудява :lol:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Тинки, нямам никаква идея колко скъпа е, така споделиха по-горе. Не искам и да разбирам колко е, достатъчно информация съм получил за Форд покрай търсенето на работна кола.
Само не разбрах, защо трябваше за втори път да си купуваш това, което не искаш. Мазохист ли си, толкова спешно ли трябваше да се оборудваш с кола ...
Само дано не стане като едно приятелче, което има подръка абсолютно невероятен майстор и диагностик на италиански автомобили, но много бързаше да си купи точно в събота една Алфа 156 с най-насрания мотор, опоскана отвсякъде като оборудване. И когато в понеделника майстора (който всъщност е момчето, което поддържа моите коли) видя въпросната Алфа, точно за 5 минути му нахвърля проблемите на колата и му зададе въпроса: "Толкова ли беше спешно, че да не ме изчакаш да се върна, а трябваше в съботата още да я вземеш?"
Та дано не съжалиш за много набързо взетото решение!!!

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: