Даже може да им комбинира ламарините от две купета да направи едно
После разрпавят че опелите гниели.

stoianov_n написа:Хм, колегата май не му хареса вентото, а толкова исках да му помогна.toolegittoquit написа:http://olx.bg/ad/volkswagen-vento-ID5BM ... 4e81740287stoianov_n написа:РЕШЕНИЕТО ТИАко имах още 1500лв, нямаше да питам въобще.
После ще почерпиш.
Chefo77 написа:А каква е връзката на Фродо с "най-добрият автомобил"? Виж, ако темата беше "Най-добрият продаден автомобил" ...Как да не е добър... сега toolegittoquit , ще ни убеди.![]()
Kirilpm написа:пък и инструмента е обикновен плосък райбер,сети се сам защо никой не ти каза.Отдавна го научих кой е тоя инструмент. Не искам да "закрепвам" постоянно. Искам кола, за която да не се притеснявам, че всеки момент може да кихне. И сега какво, очакваш да се държа по-"човешки" като ми изтъкваш нещо постфактум ли? Не беше проблемът само в двигателя. Двигателят беше само част от проблема. Но какво ли си говоря с теб въобще? Дори и фактури за части и ремонти да публикувам тук, пак ще твърдиш, че колата я поддържам с тел и пирони. И ще ми слагаш думи в устата, които не съм казал. Айде, със здраве!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: