Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

egomen66 - майстор
toolegittoquit написа:
egomen66 написа:
Нови...зимни. :partyman:
Питам за марка и модел. :-D :partyman: Пренесох дискусията за колите в другата тема. Или си помисли, че Калинката ще я храня с АвиоДизел и ще носи Континентал-ки? Свърши се то с глезенето на колите. Една кола е като една жена - колкото повече я глезиш, повече ти се качва на главата. :lol:
Вземай едни от Кауфланд , поне да знаеш , че са нови... :rock:
stoianov_n - специалист
egomen66 написа:
:lol: :lol: :lachtot: :lachtot:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Почерпката беше оправяне на проблема с шайбата и то при ЧОВЕШКО държание от твоя страна вадене на скъсания болт и монтиране на правилния болт както трябва
В другата тема съм прехвърлил. И не, не искам да се подарява нищо. А теб не те познавам като човек, за да те преценя. Нито ти можеш да ми прецениш държанието. Истината е, че има причина да съм недоволен от майстори и бях го написал. Стига се прави на ощипана госпожица. Отивам на няколко места и питам, не ми предлагат и срещу пари това, което ти уж "щеше да предложиш срещу почерпка". Какво ти говори това за честност? Аз не ставам с мисълта да лапна повече пари на всяка цена. А някои други?
stoianov_n написа:
...
А на оглед ще отида пеша? Аз съм доволен от избора си. Айде в другата тема, ако има нещо друго, освен хейт.
egomen66 написа:
Нали имало някакви китайци, кой се похвали? :partyman:
Последна промяна от toolegittoquit на нед дек 27, 2015 12:15 am, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
Значи смятай щом до сега си ги глезил сега какво шоу се почва,13ки зимни 3та употреба(запазени),масло м10д,боя с четката,форда на 100% олио и освен от газови инжекции ще почнеш да разбираш и от ГНП-та.Ако имам такъв форд при положение че повече от 80 едва ли ще развие бих си взел някои евтини гуми от рода на дебика,но май наскоро някой с подобно име на твоето ги беше оплюл здраво във форума,дали да си взема такива :? :lol:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
egomen66 написа:
Нови...зимни. :partyman:
Питам за марка и модел. :-D :partyman:
Е, мога да ти предложа добри гуми на добра цена, но няма да ти отговарят на критериите да са хиперпремиум ...
Debica Frigo - аз карам с такива и нямам забележки в снега по-миналата година. Миналата не помня да е имало :)
Пък за глезенето - то е за теб, не за нея. Една курва колкото и да я глезиш, си остава курва. Въпросът е дали разглезена не ти доставя по-голямо удоволствие.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Значи смятай щом до сега си ги глезил сега какво шоу се почва,13ки зимни 3та употреба(запазени),масло м10д,боя с четката,форда на 100% олио...
Фордът развива поне 130. И вози меко. А глезотиите бяха лети джанти, масло от 10лв литъра и куп чисто нови части. Щом съм патрон човек да дам 100лв за ремонт, който не издържа и 1000километра, сам си прецени. :axe: Прецени си и колегите, щом твоят "начин" го крият и гледат как да изнудят торба пари? И после си помисли защо ми е такова отношението. Не към теб лично, макар ти и Стоянов да го обърнахте много отдавна на много лично и още по-обидно. А къмто многото "майстори" с кавички. На което твърдение много се обиждате - че имало не почтени.
Chefo77 написа:
Е, мога да ти предложа добри гуми на добра цена, но няма да ти отговарят на критериите да са хиперпремиум ...
.
Хич не ми пука вече. Ще слагам хубави работи и Континентал да търся - зарязах. Само грешни пари.
Последна промяна от toolegittoquit на нед дек 27, 2015 12:22 am, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Почерпката беше оправяне на проблема с шайбата и то при ЧОВЕШКО държание от твоя страна вадене на скъсания болт и монтиране на правилния болт както трябва
В другата тема съм прехвърлил. И не, не искам да се подарява нищо. А теб не те познавам като човек, за да те преценя. Нито ти можеш да ми прецениш държанието. Истината е, че има причина да съм недоволен от майстори и бях го написал. Стига се прави на ощипана госпожица. Отивам на няколко места и питам, не ми предлагат и срещу пари това, което ти уж "щеше да предложиш срещу почерпка". Какво ти говори това за честност? Аз не ставам с мисълта да лапна повече пари на всяка цена. А някои други?
stoianov_n написа:
...
А на оглед ще отида пеша? Аз съм доволен от избора си. Айде в другата тема, ако има нещо друго, освен хейт.
egomen66 написа:
Нали имало някакви китайци, кой се похвали? :partyman:
Пак ми извърташ думите на 180.Казах че срещу човешко държание от твоя страна бих ТЕ почерил с изправянето на коляновия вал и ваденето на първия изостанал болт.А не съм искал ти да ме черпиш.А колкото до това че не са ти го предложили,има голяма вероятност да не са знаели за това,не всеки е длъжен да го знае,пък ако обясниш човешки всеки кадърен стругар или шлосер може да ти свърши тази работа едва ли не на пътя и вероятно ще я свърши по-добре от мен понеже му е занаят.
И пак ти казвам отношението ти е такова понеже хич не ти се дават пари,дори да твърдиш обратното,скачаш от сервиз на сервиз и накрая сам се сещаш на какво кацаш.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Пак ми извърташ думите на 180.Казах че срещу човешко държание от твоя страна бих ТЕ почерил с изправянето на коляновия вал и ваденето на първия изостанал болт.
"Скачам" е силна дума. Обикновено просто събирам мнения. А на място да се шлайфа всеки категорично отрече, да не говорим и твърдеше, че няма как. Казах ти пак - помисли си защо нямам много добро мнение за майсторите?
А пари давам. Защото предпочитам да направя поддръжка сега, отколкото скъп ремонт после. И пак стигаме до едно грозно мерене, освен да дойда пред сервиза ти и да ти накова на вратата с такера фактурите, а? Като отидох в сервиз, защото ремъка взе да свири, бях си дал последните 100лв до следващите плащания, за да го "закрепят" и останах със стотинки. 1000км има-няма - аут. Последните пари щом си давам, уж за да бъдат нещата поне малко малко в ред, сам си прецени дали съм човек, който търпи проблеми и ако ти търпи - защо? Ама много е лесно да плямпаш как видиш ли, някой пари не давал, като си от другата страна и ги взимаш. А майстор да ми каже цена по-малка от 100лв - много рядко събитие напоследък. Въобще не знаеш положението, просто стоиш и обиждаш.
----
Като нищо на Калинката ще сложа едни гадни Тигър или нещо от сорта.
Kirilpm - специалист
Бая зор ще видиш,с такера срещу желязна врата :lol: Но е похвално че си почнал да ходиш в сервизи където издават фактури.А това че са ти отказали,може би вала е бил много подбит,или просто не им се е занимавало с глупости,понеже събирането на правилния инструмент не става за 5 минути.Пък за плащането всеки си прави сметката и с колело съм ходил на работа и с междуградския транспорт,нито е срамно нито боли.Аз като те слушам в автосервизите трябва да са най-богатите хора на планетата,100 лева от пъвото здрасти :lol:
stoianov_n - специалист
Kirilpm написа:
..Аз като те слушам в автосервизите трябва да са най-богатите хора на планетата,100 лева от пъвото здрасти :lol:
:lol: :lol:
Аз мислех, от нова година да вдигам цените, че много ниски по на Тинки тарифите...... :-D

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: