Всички имаме коли, нали ?
Стефан - майстор
Емо, ти си агент-провокатор от КАТ :? И какво, като пият "съдий, адвокати , прокурори , кметове , катаджий "? Не приемам нито това, нито "Й"-то накрая. И какво от това? И трябва ли да се сравняваме с тях - те са недосегаеми. За тях ние сме простолюдие.
Аз призовавам - Не пия като шофирам, не пийте и Вие!! Карайте внимателно, и спазвайте ограниченията! СТИГНЕТЕ ЖИВИ!
emil_v r - майстор
Мале , верно съм мн. неграмотен , но горе главата , милиони сме и бъдещето е в нас !
Аз призовавам , И ПО ЖЕНИ НЕ ХОДЕТЕ , опасно е !
Ти и да искаш такива трезвеници жените не ви искат.
Дай да фанем някоя жена тук от форума да питаме кой предпочита имагинерно -
Такъв като теб , или мен :wink:?
Залагаам 0,7л кайсиева , като олио е .
Стефан - майстор
Емо, помисли малко, преброй до десет, и тогава пиши :lol:
Малко аналогия - приеми, че ти си трезвен "като морков", а жена ти е пияна "на мотика". Добре ли ще се чувстваш?
Обратното също е валидно. Но нека се изкажат и дамите.....
Друг е въпроса, ако и двамата с жена ти сте "мотики". Дали пък не уцелих - утре пускам фиш ог тотото.
Иначе, моята кайсиева е още на дървото. Аз залагам поне 2 литра
emil_v r - майстор
Не мога да ти отговоря понеже съм ужасно преял .
Гласувайте за ТОВА !

Прикачен файл

DSC04910.JPG
DSC04910.JPG (103.4 KиБ) Видяна 3499 пъти

Прикачен файл

DSC04912.JPG
DSC04912.JPG (90.15 KиБ) Видяна 3499 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подло, Емо, подло!
И с глътка бира не карам. По другия въпрос - жените не харесват пили мъже, просто по-леко ги понасят (понякога).
emil_v r - майстор
Добре n_a ще те попитам максимално изчистено от всякаква еротика :wink:

- Ти мен уважаваш ли ме , или не ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абеее, .... уважителен си!
MuTeB_ - специалист
За антените може, но радари нямат все още.
Не карам пил, а по път като магистрала точно преди Хасково с 90 карат само пилите и които са без книжка :lol:
Предложениато ми е вместо бутафорни коли да се удалжат още шофьорските курсове и да станат двойни за жените :roll:
Стефан - майстор
MuTeB_ написа:
..Не карам пил, а по път като магистрала точно преди Хасково с 90 карат само пилите и които са без книжка :lol:
:roll:
Колега, леко ще те апострофирам. Аз вече казах, че като шофирам, не пия. По магистрала карам с 90, и имам книжка от 1972 г категория С. Карам в дясната лента, и не преча на джигитите с джиповете. Който бърза, да си бърза. Така или иначе, пред всеки ще върви поп - кой по-рано, кой по-късно. Както е писано :lol:

Тема "Бутафорните КАТ автомобили ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: