Kirilpm написа:Пък за плащането всеки си прави сметката и с колело съм ходил на работа и с междуградския транспорт,нито е срамно нито боли.Имам дрелка. И флекс може да докарам.

Не е срамно, може да е невъзможно.
Kirilpm написа:Пък за плащането всеки си прави сметката и с колело съм ходил на работа и с междуградския транспорт,нито е срамно нито боли.Имам дрелка. И флекс може да докарам.
toolegittoquit написа: Имам дрелка. И флекс може да докарам.А ти виждал ли си, ключ 50-ти номер,отблизо.....щото колегата сигурно има.......
Kirilpm написа:...ела поработи 1-2 месеца,точно сега през зимата да видиш колко приятна и лека работа,хем някой лев ще вземеш.Няма смисъл да ми обясняваш. Ти имаш работилница, на колата отвън зимата си правих парното и запоявах жиците до 12 през нощта в месец януари. Айде само да не ми обясняваш, а?
Имам намерение да почна да се уча сам да си правя нещата. Например стартери и неща от подобен род. И т.н и т.н. Просто в сервизите ме поздравявате с по 100лв, аз да не карам Мерцедес.........
gogo7777 написа:Няма нищо сложно да си обслужиш сам стартера или алтернатора. :Знам. Знам го кое е. Как изглежда. И как работи. Обаче ще се закеркенечи някоя семеринга, ще хвръкне или ще се скъса някой 20 годишен болт и после му бери ядовете. Това е единствената причина да ходя на "майстор" - нямам опит. Иначе на други електродвигатели съм ремонтирал - сменяне на четки, колектори съм шлайфал и т.н
gogo7777 написа:Няма нищо сложно да си обслужиш сам стартера или алтернатора.Ти колко стартера си обслужил сам?Много е лесно пред компютъра....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: