...
Последна промяна от pol79 на пон яну 04, 2016 12:01 am, променено общо 1 път.
n.ganev написа:Отвора за лоста въобще не е достатъчен, а и други колеги са писали за този котел какво се прави при преминаване на пелети за да е ефективно.Като разход на пелети съм доволен с подобренията , които съм направил .
gnt69 написа:Не искам първото и последното нещо което виждам за деня да е котела и горелката.И защо ходиш да го гледаш? Аз имам термостат, термоглави и достатъчно други джаджи и пак първото и последното нещо което виждам е котела и горелката
masterpit написа:Майната й на икономията! 7-15-30Няма смисъл от икономия. Снощи съм си спал по боксерки като всяка вечер, па нека навън е -12
Прикачен файл
DimitarD написа:gnt69 написа:Не искам първото и последното нещо което виждам за деня да е котела и горелката.И защо ходиш да го гледаш? Аз имам термостат, термоглави глави и достатъчно други джаджи и пак първото и последното нещо което виждам е котела и горелката :проба:
masterpit написа:Майната й на икономията! 7-15-30Няма смисъл от икономия. Снощи съм си спал по боксерки като всяка вечер, па нека навън е -12
Яд ме е че не стигнах стотарката.
filmatoplo написа:Скоро монтирах една горелка 150 киловата, колко ли гори, не ми е звънял телефона, все се каня аз да попитам.Филма, ако работи на средна мошност 24 часа и ако знаеш с каква калоричност пелети гори можеш да сметнеш. Едно 20-30-40 кг на час определено заминават.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: