• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
glavo4 - напреднал
:partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе Главоч, ти ли ги праиш?
glavo4 - напреднал
Да аз ги правя.Искам да помогна на който не разбира но вие само критикувате.
Наясно ли си, че камините ти са смъртно опасни?
шоп - майстор
Ако са без датчик за СО и без вентилатор на димогазовете бих се замислил дали да си купя такава:-(

Но може пък да имат!
нека автора сподели.
Шопе, ти би се замислил преди да си купиш, ама човека много ясно казва, че търси будали, които не разбират нищо и са склонни да се доверят изцяло на "майстора". Видя ли за какво става дума - на съществуваща печка, да речем от Прити надолу, които нямат никакви уплътнения по вратички, чекмеджета и т.н. и се слага един шнек и управление "на подходящо място" и "ако коминът има тяга всичко е ОК"

Направа на скари за преобразуване на печки,камини,котли от работа на дърва и въглища на работа с пелети.Сменя се скарата за въздуха.Слага се шнек за пелети с управление на правилното място и при добра тяга на комина всичко върви идеално.
https://www.youtube.com/watch?v=_tx-qKiz6-Q
Преработване на печки и камини от дърва и въглища на ПЕЛЕТИ гр. Казанлък - image 2
Преработване на печки и камини от дърва и въглища на ПЕЛЕТИ гр. Казанлък - image 3
glavo4 написа:
Да аз ги правя.Искам да помогна на който не разбира но вие само критикувате.
glavo4 - напреднал
Абе ти май не разбираш български.Това е незавършена камина.По точно мостра.
glavo4 - напреднал
Имам работещи пелетни горелки на по 3 зими които нямат даже изгорял нагревател.Ти колко горелки си направил
glavo4 - напреднал
Да отговоря и на ШОП.горелките ми са с контролери на натурела и термозащита на 65 градуса
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: