Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,има пелетна камина Primula близо 2 години работи добре,но ми изгоря горелката!!След нейната смяна от Ерато и пипане от тяхна страна на настройките камина прави във нас 26 градуса при настроени 23 и не спира в така наречения Eco режим,както правеше преди това!!Обаждах се няколко пати пак на Ерато,но те не благоволиха да дойдат!!Четох настройките за Есо режима и всичко ми изглежда нормално!!Някой може ли да ми помогне каде да тарся проблема!!Благодаря предварително!!!
jabata - специалист
Или самия контролер нещо е проявил собствено мнение, или е настроена да не изключва.
Това със сервизите на Ерато е стар известен проблем, 75% от дилърите на Ерато са мърди, от които и чеп за зеле не става.
Най-добре звънни в Хасково в централата на Ерато, и кажи за твоя проблем. Като те прехвърлят към дилър, с който работят, кажи че те нямат желание да се занимават с тебе и от толкова време никой не е дошъл. При късмет веднага, ако не до седмица някой ще дойде да ти реши проблема.
Просто Ерато е голяма фирма, и се получава приказката че куче влачи диря няма, ама какво да се прави. Все пак е бизнес по български. Да ме извиняват инсталаторите които пишат тука, но на много места, обслужването им е отвратително.
Благодаря за отговора днес сам установих какъв е проблема!!При смяната на запалката "добрия" инсталатор от Ерато ми е скасал вътрешния датчик и затова изобщо не се дава сигнал на печката за температурата!!!Купих си един и го сварзах,за касмет стана и сега работи!!!Дори този който я настройваше незнае че има опция пачката да спира!!!Лошото е че в България купиш нещо и ако стане сам трябва да си го оправяш!!

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА PRIMULA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: